09 d’abril 2017

VARIS INFORMACIÓ



Bona tarda de diumenge de Rams. De nou entrem al bloc per fer-vos arribar informació.
Aquesta vegada és força variada, pel fet que us anunciem diverses actuacions que més endavant anirem desglossant conforma aquestes es vagin complint.
Primer de tot us desitgem una Bona Setmana Santa, tant si podeu anar de mini vacances com no, sempre s’acostuma a trencar la rutina per les festes que s’acosten, i és el fet diferencial el que comporta viure les novetats que durant els dies se’ns presenten.
Començarem per fer-vos saber que un any més, hem passat el primer tall pel que fa a la participació dels Pressupostos Participatius, que repetim amb el projecte de la Plaça del Pare Oriol. Us hi deixarem unes imatges perquè en tingueu constància. També hi deixarem les dades en què hi tindrem dret a participar i en les que en la mesura que podeu ens hi feu costat, ja que és entre tots que ho guanyarem si ho desitgem i ens ho proposem.
Avancem també que estem altre cop enfeinats confeccionant la revista del Totxo que serà la número 121, i amb ella, us hi passarem la programació que per les festes del barri anem preparant les diverses actuacions que durem a terme. En aquest cas en principi tan sols us podem dir que els dies a celebrar les festes seran, els dies 3,4,10 i 11 de juny. Ja els podeu reservar per poder-los compartir amb tots veïnes i veïns. Fins i tot si ho voleu convidar familiars, perquè hi haurà de tot i per tots els públics.
Com podeu comprovar doncs, no estem pas parats, ans al contrari, sempre actius per poder donar-vos el millor perquè estigueu orgullosos del nostre barri, que ens satisfarà molt que una vegada més sortim al carrer a conviure i compartir les nostres vides com a veïns i gent del barri que el conformem, que l’estimem, i desitgem que sigui un model a seguir en tots els àmbits.


TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!











TAN SOLS UNES IMATGES QUE PARLEN SOLES


LA PROGRAMACIÓ PER L'EXPOSICIÓ, DEFENSA I VOTACIÓ


L’exposició es podrà veure:
-          Del 18 al 28 d’abril a la biblioteca del Casino
-          29 d’abril de 10 a 21h a la plaça Sant Domènec
-          I el 6 i 13 de maig de 10 a 21 h a la Plaça De Crist Rei
-          Del 18 d’abril al 14 de maig a la web municipal: www.ajmanresa.cat


2.- presentació del projecte: dimecres 26 d’abril a les 19:30h a l’auditori de la Plana de l’Om    DEFENSA DEL PROJECTE



3.- les votacions seran del 27 d’abril al 14 de maig
Properament us donarem més detalls de com i on es podrà votar

US DEMANEM LA VOSTRA IMPLICACIÓ PER PODER GUANYAR


GRÀCIES ANTICIPADES
TOTS UNITS FAREM FORÇA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada