|
ENCARNA |
Bona nit veïnes i veïns. Aquest dimarts, alguns haureu pensat que
ens hem oblidat de fer el taller de cuina, com havíem fent generalment. Doncs
us direm que no. No ens n’hem oblidat, el que passa que per problemes d’organització
hem decidit de fer-ho d’un altra manera.
Hem cregut convenient canviar el format. Ara per l’experiència
que avui n’hem tret els que ho hem experimentat, és molt més seductor, és més
atractiu i a la vegada més participatiu. Avui han estat set cuineres, set
persones que han compartit i han aportat els seus dots personals per enriquir
encara més l’hora de cuinar els plats de fer-los amb un toc de personalitat que
se surt del convencional.
Comandats per la nostra amiga Encarna, que professionalment treballa
de cuinera, s’ha gaudit d’una experiència molt bona i agradable.
No en donarem més detalls, volem que sigueu vosaltres que jutgeu
el que ara estem dient, volem dir que de cara el mes de maig, ja estem pensant
amb noves receptes i que us avisarem el dia i hora que ho farem per tots als
que hi estigueu interessats a venir i ho comprovareu sobre el terreny.
Hi ha la dita que val més una imatge que mil paraules, esperem
doncs que les imatges us parlin molt. També hi posem les receptes que s’han fet
avui, i que els participants hem compartit.
No volem deixar passar l’oportunitat de felicitar a la nostra
amiga i col·laboradora Encarna, que ens ha demostrat que és una gran
professional. MOLTES GRÀCIES I
FELICITATS ENCARNA!
US AVISAREM QUANT FAREM PEL PROPER TALLER!
|
LES DUES RECEPTES D'AVUI |
|
COMENCEM A TREBALLAR |
|
TOTES COL·LABOREN |
|
L'ENCARNA DIRIGINT L'EQUIP |
|
JA TENIM LES RECEPTES A PUNT PER MENJAR I VEURE |
|
FA GOIG OI? |
|
AMB EL BRINDIS PER L'ÈXIT ASSOLIT, HEM MENJAT I BEGUT TAL DELICATESSEN |
|
SI EL MES ENTRANT US VE DE GUST I ESTEU CONVIDATS |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada