25 d’abril 2017

CUINA CREATIVAENCARNA

Bona nit veïnes i veïns. Aquest dimarts, alguns haureu pensat que ens hem oblidat de fer el taller de cuina, com havíem fent generalment. Doncs us direm que no. No ens n’hem oblidat, el que passa que per problemes d’organització hem decidit de fer-ho d’un altra manera.
Hem cregut convenient canviar el format. Ara per l’experiència que avui n’hem tret els que ho hem experimentat, és molt més seductor, és més atractiu i a la vegada més participatiu. Avui han estat set cuineres, set persones que han compartit i han aportat els seus dots personals per enriquir encara més l’hora de cuinar els plats de fer-los amb un toc de personalitat que se surt del convencional.
Comandats per la nostra amiga Encarna, que professionalment treballa de cuinera, s’ha gaudit d’una experiència molt bona i agradable.
No en donarem més detalls, volem que sigueu vosaltres que jutgeu el que ara estem dient, volem dir que de cara el mes de maig, ja estem pensant amb noves receptes i que us avisarem el dia i hora que ho farem per tots als que hi estigueu interessats a venir i ho comprovareu sobre el terreny.
Hi ha la dita que val més una imatge que mil paraules, esperem doncs que les imatges us parlin molt. També hi posem les receptes que s’han fet avui, i que els participants hem compartit.
No volem deixar passar l’oportunitat de felicitar a la nostra amiga i col·laboradora Encarna, que ens ha demostrat que és una gran professional.  MOLTES GRÀCIES I FELICITATS ENCARNA!


US AVISAREM QUANT FAREM PEL PROPER TALLER!

LES DUES RECEPTES D'AVUI

COMENCEM A TREBALLAR


TOTES COL·LABOREN


L'ENCARNA DIRIGINT L'EQUIPJA TENIM LES RECEPTES A PUNT PER MENJAR I VEURE
FA GOIG OI?AMB EL BRINDIS PER L'ÈXIT ASSOLIT,
HEM MENJAT I BEGUT TAL DELICATESSEN
SI EL MES ENTRANT US VE DE GUST I ESTEU CONVIDATSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada