24 d’abril 2017

PRESENTACIÓ PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Bona nit. L’entrada d’avui és per fer-vos saber que aquest any en el tema dels pressupostos participatius que l’ajuntament convoca, ens tornem a presentar amb el projecta de l’any passat. No cal dir que la plaça del Pare Oriol està en males condicions, més deplorable que ara fa un any.
Per tant amb alguna imatge nova de la seva degradació, tornem a fer una crida a què i doneu suport i a així esperem que aquest any tinguem més sort. És cosa nostra veïnes i veïns! Som nosaltres els que hem de creure en el projecta i desitjar que tiri endavant. Participar de la votació, perquè aquest surti guanyador i podem veure la plaça restaurada, amb condicions per poder-la gaudir i òbviament tenir una part del barri novament en condicions. A banda de donar seguretat als vianants pels possibles accidents que hi poden haver, si no s’hi fa una actuació i amb urgència, pel seu mal estat.
Sense més preàmbuls hi deixem les imatges que corroboren el mal estat d’aquesta, i el calendari a seguir per poder-lo visitar i votar.

US DEMANEM LA VOSTRA IMPLICACIÓ!

SI HO DESITGEM GUANYAREM!!

CALENDARI A SEGUIR:


L’exposició es podrà veure:
-          Del 18 al 28 d’abril a la biblioteca del Casino
-          29 d’abril de 10 a 21h a la plaça Sant Domènec
-          I el 6 i 13 de maig de 10 a 21 h a la Plaça De Crist Rei
-          Del 18 d’abril al 14 de maig a la web municipal: www.ajmanresa.cat


2.- presentació del projecte: dimecres 26 d’abril a les


           19:30h a l’auditori de la Plana de l’Om
3.- les votacions seran del 27 d’abril al 14 de maig


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada