11 d’abril 2017

UBICACIÓ DAE


Bona nit veïnes i veïns. Segurament ja esteu assabentats que l’ajuntament fa uns mesos va destinar uns diners en la instal·lació de Desfibril·ladors Externs Automàtics, reconeguts per les seves sigles DEA. Amb tot però, per no confondre a les persones, se senyalitzen com a DAI. Desfibril·ladors Automàtics Interns. Ho dic perquè en la imatge que hi deixem, veureu les posicions a on estan ubicats els del nostre barri i entorns més propers, i aquests apareixen com he dit abans amb les sigles DAI. També hi ha la diferència de què uns estan a disposició les vint-i-quatre hores del dia i altres, tan sols, en els horaris que l’equipament que els custodia, resta obert al públic.
Esperem que us sigui d’interès aquesta informació. Al menys així ho creiem nosaltres i el mateix ajuntament que ens ha fet d’alguna manera responsables de donar-ho a conèixer i publicar-ho  als taulells que estan a l’entrada del Mercat de la Sagrada Família, el que tenim a l’espai Jove del Joan Amades i també òbviament, al local de l’Associació.

       TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!

LOCALITZACIÓ DELS DESFIBRIL·LADORS EN EL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA I ELS MÉS PROPERS PARTINT DEL MERCAT DEL MATEIX BARRI

TOT EL DIA LES  24H  

 



 HDP: Horari   d’atenció al públic de l'equipament.


Per més detalls podeu seguir l'enllaç:
https://es.wikipedia.org/wiki/Desfibrilador_externo_autom%C3%A1tico


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada