27 d’abril 2017

PRESSUPOSTOS AUDITORI

Bon dia veïnes i veïns. Ahir a la tarda vespre vàrem fer la presentació a l'Auditori de la Plana de l'Om, el projecte que enguany tornem a defensar que és: el de l'arranjament de la Plaça del Pare Oriol.
Amb les pluges que aquest dies ens acompanyen, (diuen que són benvingudes pels sembrats) que els és bona per arribar a obtenir una bona collita. 
Nosaltres també desitgem arribar a bon port i avui ha sigut un dia de sembrar i esperem més endavant obtenir el bon resultat. 
Avui hem fet un pas més per poder assolir l’objectiu que amb el vostre suport, esperem aquest any, poder guanyar i fer realitat, veure de nou la plaça en les seves millors condicions.
A partir d’ara ja es pot votar. Us recordem que són QUATRE els projectes que hi podeu donar suport, no cal dir que entre els quatre hi ha d’haver el nostre d’acord?
La votació és fins al dia 14 de maig, però val més no esperar a l’últim moment, feina feta no fa destorb, o no és cert?
Aquesta votació es pot fer de dues formes, per la web de l’ajuntament:  https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/
O presencialment a: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Plaça Major,1 – Als baixos de l’edifici de l’ajuntament vell.
Per qualsevol dubte, ens truqueu o ens envieu un correu, i si ho desitgeu, ens veniu a veure al local de l’associació al c/Penedès, s/n. Totes les tardes, de 4 a 7h, us atendrem i ajudarem en tot el que us calgui.

NECESSITEM EL VOSTRE VOT VEÏNES I VEÏNS!!


IMATGES DE L'ACTE DE PRESENTACIÓ
https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada