01 d’octubre 2016

TAULELL D'ANUNCIS


Bon dissabte. Us informem que tenim en marxa la majoria d’activitats que fem dintre l’associació. Si en voleu tenir més detalls, a banda de que tenim els cartells penjats en els llocs corresponents, i tant per aquest mitjà com també en el facebook n’hem fet ressò, no dubteu gens en trucar-nos que us ajudarem en tot el que estigui al nostre abast.
Les novetats en aquest curs són els tallers de cuina, que el passat dimarts vàrem encetar i el de zumba, que començarà aquest dimarts dia quatre. Els que us pugui interessar ja ho sabeu.
També tenim enllestida la festa de la castanyada i celebració del dia internacional de la gent gran.
Tots els que sigui del vostre grat i vulgueu acompanyar-nos, us preguem que passeu per l’associació si us és possible, per apuntar-vos-hi. D’aquesta manera poder disposar d’una millor organització en tots els actes que farem.
Com cada mes, anunciem la programació de les caminades que tenim previstes fer. No en va el temps passa molt ràpid i la tardor ha fet acte de presència.
En aquests dies que es celebra el dia internacional de la gent gran i que per lema s’ha escollit el de:
L’ENVELLIMENT ACTIU. Val la pena doncs fer una menció especial en aquest sentit.
Posem-hi tot de la nostre part veïnes i veïns perquè això sigui una realitat.
El lema de l’associació ja el sabeu, TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES. ESTEM ACTIUS.
Desitjant que aquesta activitat se us encomani, us fem un encoratjament a que participeu de tots els actes que ara i durant l’any anem duen a terme.

Les programacions les podeu consultar aquí mateix.

US ESPEREM EN TOTES LES ACTIVITATS!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada