15 d’octubre 2016

INFORMACIONS VARIES

Bona nit. Hem gaudit uns dies de tardor amb pluja que prou feia i fa encara falta, encara que almenys el problema s’ha suavitzat un xic. Malauradament algun lloc com el de Vilassar de Mar, no ha estat del tot satisfactori pels problemes que de ben segur ja en teniu coneixement.
Ara però si entrem al blog de l’associació, és com sempre per fer-vos arribar informació de les nostres activitats, com també de les activitats d’altres entitats en qui hi col·laborem amb molt de gust. Tots units fem pinya i el més important és el fet de tenir una relació fluida amb el màxim d’entitats possible, que diguem som un dels actius importants de la ciutat. Entre totes conformem el teixit social i altruista-ment com a voluntaris ho portem a terme.
De feina si se’n vol, sempre n’hi ha, i no cal dir que per tirar endavant certes empreses, de voluntaris en falten molts, per tant, us convidem també des d'aquí, que si en teniu ganes i voleu, es poden fer coses, ens podeu ajudar en el que més sigui del vostre grat.
Ja estarem contents que la informació que us fem arribar sigui del vostre interès.
Deixem els programes per la vostra disponibilitat i poder així gestionar el temps amb antelació.
Podeu venir a fer les inscripcions de la Caminada de Joan Vila. Organitza: El MIJAC DE LA SAGRADA FAMÍLIA.
Tenim la llista oberta per la festa de l'arrós i la castanyada. "VOLEM SER MOLTS, ENS HO PASSAREM BÉ" 
L'ajuntament organitza la Marxa per l'Anella Verda.
Està en marxa la col·laboració de cada any amb LA MARATÓ DE TV3, ec. DESITGEM QUE UNA VEGADA MÉS SIGUI UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.

Com sempre diem:


TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES VEÏNES I VEÏNS





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada