25 d’octubre 2016

SEGON TALLER DE CUINA

Bona nit veïnes i veïns. El dia d’avui hem dut a terme el segon taller de cuina de temporada i proximitat, com ja vàrem anunciar fa uns dies.
Amb la recepta que compartim, la monitora Olga, ha començat la sessió amb un còctel de “cava amb figues” deliciós. Ha continuat mentre es feia la recepta del dia amb uns “ditets de Halloween”, que com podreu comprovar són espectaculars i també molt bons, per acabar amb el “pastís de bolets” que ja ha estat el no va més.
No hi afegiré res més. Tan sols dir-vos que ja esperem que arribi la tercera edició, puix que cada taller nou se supera amb escreix, ens donarà idees per les festes de Nadal.
Sincerament crec que val la pena participar en aquestes classes, perquè s’aprenen coses prou interessants i se’n treuen unes conclusions molt positives per la creativitat i les innovacins que aporten.


TOTHOM I ÉS CONVIDAT, ÀNIMS!!

L'OLGA AMB EL CÒCTEL DE CAVA AMB FIGUES

 ELS  ASSISTENTS BEVENT EL CÒCTEL

 INGREDIENTS QUE S'UTILITZARAN

 MANS A LA MASSA
 LA THERMOMIX FENT FEINA
 L'OLGA  ELABORANT ELS DITETS DE HALLOWEEN
 SÓN ESPECTACULARS I BONÍSSIMS
 I ELS PASTISSETS DE BOLETS, EL NO VA MÉS


 ELS ASSISTENTS ASSABORINT  ELS PASTISSETS
 DEMOSTRANT A L'OLGA LA LLIÇÓ APRESA
LA RECEPTA DEL DIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada