Bona nit veïnes i veïns. El dia d’avui hem dut a terme el segon
taller de cuina de temporada i proximitat, com ja vàrem anunciar fa uns dies.
Amb la recepta que compartim, la monitora Olga, ha començat la
sessió amb un còctel de “cava amb figues” deliciós. Ha continuat mentre es feia
la recepta del dia amb uns “ditets de Halloween”, que com podreu comprovar són
espectaculars i també molt bons, per acabar amb el “pastís de bolets” que ja ha
estat el no va més.
No hi afegiré res més. Tan sols dir-vos que ja esperem que
arribi la tercera edició, puix que cada taller nou se supera amb escreix, ens
donarà idees per les festes de Nadal.
Sincerament crec que val la pena participar en aquestes classes,
perquè s’aprenen coses prou interessants i se’n treuen unes conclusions molt
positives per la creativitat i les innovacins que aporten.
TOTHOM I ÉS CONVIDAT, ÀNIMS!!
L'OLGA AMB EL CÒCTEL DE CAVA AMB FIGUES |
ELS ASSISTENTS BEVENT EL CÒCTEL
INGREDIENTS QUE S'UTILITZARAN
MANS A LA MASSA
LA THERMOMIX FENT FEINA
L'OLGA ELABORANT ELS DITETS DE HALLOWEEN
SÓN ESPECTACULARS I BONÍSSIMS
I ELS PASTISSETS DE BOLETS, EL NO VA MÉS
ELS ASSISTENTS ASSABORINT ELS PASTISSETS
DEMOSTRANT A L'OLGA LA LLIÇÓ APRESA
LA RECEPTA DEL DIA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada