27 de setembre 2016

1r. TALLER DE CUINA

Per acabar el dia mogut que hem tingut, explicarem un xic com a anat el Taller de Cuina que ha servit per iniciar el cicle de quatre que farem d’aquí a final d’any.
La Marina, presidenta ha fet la presentació de la monitora Olga Dalmau, que és la responsable de fer el taller, ha estat molt puntual en arribar a l’associació, les persones assistents no ho han estat tant, ja que al començar, semblava que serien poques les persones que hi assistirien, però hem de dir que no ha estat així. Tot al contrari unes trenta-dues o més persones ens han fet costat.
Una vegada la Marina, ha repartit les agendes i els bolígrafs per poder fer el seguiment del taller, s’ha iniciat el mateix amb la recepta d’un Pastís de Formatge i Figues. Un cop acabada s’ha donat a tastar entre totes les persones participants.
La segona recepta ha estat, un Còctel de Cava amb Sorpresa, que per ser més precisos en el cas d’avui, la sorpresa ha estat les maduixes. També s’ha donat a provar i repartit entre totes.
Finalitzant d’aquesta manera el primer taller de cuina.  Com fem generalment hi deixem unes fotografies perquè us en podeu fer una idea, les persones que no ens heu pogut acompanyar.
Gràcies a l’Olga, que ha estat molt eficient i a totes les persones que hi heu participat.
Fins al mes d’octubre dimarts dia 25, que farem el segon taller i que una vegada més us diem:
US HI ESPEREM! TOTHOM HI ÉS CONVIDAT.
El nostre lema és conegut per tot el veïnat.

TREBALLEM PER VOSALTRES VEÏNES I VEÏNS

L'OLGA PREPARANT EL TALLER
REPARTIMENT DE LES AGENDES I BOLÍGRAFS
 UNA PERSPECTIVA DE L'ASSISTÈNCIA

LES PROTAGONISTES DEL PASTÍS
FA BONA PINTA EH?
HA ESTAT BONÍIIIIIIISSSSSIIMMMMMMM !!
L'OLGA SATISFETA DE LA BONA FEINA
FENT-LA PETAR ABANS DE MARXAR
FINS EL MES QUE VE, QUE FAREM EL SEGON
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada