15 de setembre 2016

ONZE SETEMBREBon dia veïnes i veïns. Estem en uns dies que la feina ens desborda, però intentem arribar en tot el que es pot. Encara que sigui uns dies passats, volem donar-vos a conèixer la participació de l’associació en el que es refereix a la celebració de l’acta institucional que cada any, l’ajuntament de la ciutat organitza, i en el que gairebé totes les entitats acostumen a fer acte de presència.
Per part nostre va ser doblat pel fet que, la Presidenta Marina, acompanyada d’altres membres de la junta, ho va fer en nom de l’Associació de Veïns i Gent Gran de la Sagrada Família i més tard amb el President de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, Enric Saumell i altres membres que formen part de la junta de l’entitat, també van fer la seva ofrena.

Hi deixem unes imatges pels que no hi vàreu poder assistir, en pogueu tenir una constància de l’acta.


MEMBRES DE L'ASSOCIACIÓ AMB  EL PRESIDENT DE LA FAVM


L'ASSOCIACIÓ  I  LA FAVM AMB EL SENYOR BATLLE

MEMBRES DELS ARMATS AMB EL LLUÍS VEÍ DEL BARRI 


L'ANNA  BALLESTEROS, EN PLENA FEINA, ALGUNES FOTOGRAFIES LES TENIM PER ELLA I LI DONEM LES GRÀCIESDIFERENTS MOMENTS DE LES OFRENES DE LES ENTITATS

JA ENS TOCA EL TORN

LA PRESIDENTA I ELS ALTRES MEMBRES DE LA JUNTA
EN CAMÍ PER FER L'OFRENA
PER AQUEST ANY JA HEM COMPLERT


DIFERENTS MOMENTS DE LA CELEBRACIÓ

LA PLAÇA JA FEIA GOIG

ESPERANT EL TORN PER L'OFRENA DE LA FAVMEN CAMÍ PER FER L'OFRENA DE LA FAVM TAMBÉ S'HA COMPLERT UN ANY MÉS


LA SARDANA DE GERMANOR PER FER LA CLOENDACOM PODEU COMPROVAR L'ASSISTÈNCIA VA SER IMPORTANTFINS L'ANY QUE VE !Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada