17 de setembre 2016


Bon vespre veïnes i veïns. Avui dissabte amb el grup de caminadors de la Sagrada Família i el Cap, hem gaudit d’una caminada molt especial.
Gràcies a la iniciativa de la companya Isabel Pla, que  porta uns anys organitzant una festa comunitària pels que participen en les caminades, de les que fa aproximadament set anys que anem fent, i sigui dit de pas: n’estem contents perquè cada any anem augmentant la colla.
S’ha fet un reconeixement al nostre company i amic Ramon Guerrero, que és un dels fundadors del grup de les caminades, a la vegada és el més veterà de la colla. Ell té vuitanta-vuit anys i ens transmet la seva alegria i ganes de viure la vida, és un expert coneixedor dels nostres entorns rurals, ens els ha donat a conèixer i ho ha compartit, com també comparteix tota la seva persona de bon home que és. Mai li podrem retornar el que es mereix, però com a mínim se li ha fet aquest reconeixement per part del Grup.
Hem anat a Bagà al Santuari de Nostre Senyora de Paller, per poder agafar les taules i els focs que més tard seria el lloc del dinar.
Allà si ha quedat el Joan Porta, a preparar les coses com pot ser el foc cuidar de les begudes, perquè els altres hem anat a fer una caminada per no perdre el costum, fins a l’Ermita de Sant Joan de l’Avellanet.
També ens hem atansat a la Font de Sofre que hi ha pel camí i d’aquesta manera ha arribat l’hora del dinar. Aquest ha estat espectacular, compost per un pica-pica, una amanida de meló amb tomàquet, carn, botifarres, blanca i negre, cansalada, tot a la brasa.
Hem anat a fer el cafè al restaurant que hi ha en el mateix Santuari per acabar d’arrodonir la festa. Ha estat el moment de fer el petit homenatge al Ramon. També el Grup ha correspost amb un Regalet, que se li ha donat a la Isabel per la seva gesta, que a la vegada la companya Teresa Caelles, li ha ofert un pastís, fet exclusivament per agraïment a la seva tasca per ajuntar-nos a tots els que ho han desitjat. Així d’aquesta manera, a banda de les caminades, també compartir unes hores de companyia amb els membres de la família dels caminadors, que pels motius que siguin no ens poden acompanyar a les caminades que mes a mes duem a terme.
Amb les ganes de tornar a celebrar un altra trobada, ni que sigui el pròxim any ens hem dit adéu, precisament cantant l'hora dels adéus.
Gràcies Ramon. Gràcies Isabel.
Gràcies a tots els que ens heu fet costat.

Hi deixem unes imatges com és habitual. Segurament que disposarem de més fotografies, ja les anirem penjant en dies vinents.


ARRIBADA

EN PLENA CAMINADA

UNS PARATGES FANTÀSTICS


ESMORZAR A L'ERMITA DE S. JOAN DE L'AVELLANET


AL RESTAURANT REMATANT LA FESTA


LA ISABEL  LI ENTREGA EL RECORD AL RAMON


REPARTINT EL PASTÍS QUE HA FET LA TERESA





LA TERESA DONA EL REGAL A LA ISABEL

LA ISABEL UN XIC EMOCIONADA


SANTUARI DE NOSTRE SENYORA DE PALLER


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada