08 de setembre 2016

DISCULPES-INICI DE CURS



Hola de nou. Primer de tot demanem disculpes per la suspensió de la xerrada que ahir dimecres teníem anunciat. Per problemes aliens a l'associació es va haver de suspendre, tot i que si no passa res de nou, es farà el dimecres dia 14, que ja en farem recordatori.
El setembre és un mes de feina, si cal, es pot dir més intensa que d’altres, pel fet de preparar les activitats pel nou curs que iniciarem, amb l'afegit de les corresponents reunions que per l’organització de les mateixes aporta a les dues juntes que conformem l’associació, tant la de veïns com la d’enterraments.
Avui hem compartit un dinar i una estona d’esbarjo per parlar de molts temes com pot ser el de La Font del Barri, en la que ens hi hem fet unes fotografies per un cop més reivindicar-la. Una vegada s’ha fet la tertúlia ens hem dirigit al local social per continuar la feina. Primer la reunió de la junta de l’associació de veïns, més tard també, la de la secció d’enterraments. Una tarda força moguda, és el que toca en aquests dies.
Ara tan sols volem que totes veïnes i veïns, en sigueu informats, com en tot en el que ens movem, al cap i la fi tot està fet i pensat per poder donar-vos el millor servei possible, que el barri surti beneficiat dels nostres moviments, que generalment són les inquietuds que ens transmeteu i que nosaltres intentem fer arribar a les instàncies corresponents, per poder gaudir d’un barri exemplar, més ben dit, del barri que desitgem tenir, compartir i gaudir la comunitat que el conformem.
Ara des d’aquí fem una crida a què ens ajudeu en allò que bonament pugueu. Necessitem molts voluntaris, hi ha molta feina a fer i la hem de fer entre tots, per què el barri és de tots.
Ara volem deixar constància una vegada més que estem al vostre servei, en tot allò que podem ser útils. No dubteu en disposar de nosaltres. Tal com s’ha esmentat entre tots ho aconseguirem, evidentment lluitant, perquè en la vida no es regala res. S’ha de treballar per assolir els objectius.
Gràcies per fer-nos confiança.
  
TOTS FORMEM EL BARRI, ANEM UNITS!!


NO HI SOM TOTS, PERÒ VALGUI LA BONA INTENCIÓ

SEMPRE AMB LA FONT AL COR. ÉS LA NOSTRA  FONT

   Demà entrarem amb més informació.
                     BONA NIT!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada