30 de maig 2016

TALLERS CAP "RCP"


Bona nit de nou veïnes i veïns. El tema d’avui serà com resoldre un problema que tots i en qualsevol moment de la vida ens podem trobar, com és el fet d’haver de socórrer una persona amb una aturada cardíaca.
El grup de caminadors del Cap i l’Associació de la Sagrada Família, ho hem pogut viure i practicar en el nostre CAP. Ja no és la primera vegada que ens fan tallers molt adients per les possibles situacions en les que ens podem trobar durant les caminades que acostumem a fer periòdicament. Com també, ens informen i ens reciclen, en com podem portar una vida saludable i en les millors condicions que calguin per aconseguir-ho.
Avui han estat la doctora Isabel Roig i l’ha ajudat el doctor Carles Pardo, per dur a terme el tema que ja hem citat anteriorment.
Els hi donem les gràcies per la seva implicació en vers al grup de caminadors. Els felicitem pels coneixements que ens han tramés i compartit amb tots els que ho hem desitjat. Ja no és la primera vegada que ho fan, pel que alguns de nosaltres repetim l’experiència. Amb tot hem de tenir en compte que és una assignatura que com a mínim cada dos anys s’ha de fer el reciclatge per les novetats que el dia a dia ens aporta, i per tant amb l’evolució hi ha canvis de protocol o actuació, i amb conseqüència es obligat i mereix la pena estar al dia.
Com tenim costum de fer, una imatge val més que mil paraules, ¿oi que ho diuen així?.
Doncs aquí us les hi deixem, i vosaltres mateixos podeu jutjar.

ÀNIMS I A CAMINAR, QUE FEM SALUT!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada