21 de maig 2016

TOTXO 119



Com és habitual en aquestes dades, tenim les atraccions de la Fira de l'Ascensió al nostre barri. Resultat de tot això, és que comporta un moviment que de tant en tant trenca la rutina i dóna un aire de festa en què ciutadans, i fins i tot gent de les comarques ens visiten i poden gaudir dels serveis que oferim. És un motiu pel qual tots els veïns i veïnes, en la mesura de les nostres possibilitats podem, i hem de demostrar el que som i volem.

Compartir els espais i serveis, és una de les actuacions més cíviques que hom pot presumir del barri a on viu. Ensenyar-lo amb orgull, fer-nos el nostre de veritat, no en va d’aquí a no res estarem celebrant les nostres festes. Les Festes del Barri a les que tothom hi és convidat, per aquest motiu en primer lloc hem editat la revista del Totxo, que a partir de dilluns començareu a rebre’l a casa.

Com sempre esperem i desitgem que us sigui d’interès, tant per les notícies com per les novetats que hi podreu constatar.

Obriu doncs veïnes i veïns la porta al nou Totxo, i no ens cansem de repetir que el nostre desig és que gaudiu molt de les festes que hem preparat i que esperem siguem molts a compartir-les.

Informeu-vos dels diferents actes, i us recomanem que ja aneu fent les reserves que pertoquin per la bona organització i bon desenvolupament de tot.

Ara hi posem el Totxo, que el gaudiu. Tornarem a informar tant com ens sigui possible del dia a dia de les festes.


GRÀCIES ANTICIPADES A TOTS! 


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada