27 de maig 2016

CAMINADES



Com molt bé anireu observant, són dies de força activitat al blog de l’associació. Dies enrere va quedar palès que a finals de mes i principis de juny, és quan celebrem les festes del barri, per tant comporta una activitat afegida per anar-vos informant de les activitats que més pròximament anirem desenvolupant.
Per aquest diumenge dia 29, us hi vàrem posar el programa de l’obra, que al centre Joan Amades, el grup de la gent gran de La Vinyeta, ens oferiran i ells per tant, són els encarregats d’obrir el seguit d’actes que hem preparat per a l’ocasió.
Ara però entre altres coses, com cada mes hem fet, us informem de les caminades pel mes vinent i que compartirem el grup de caminadors de l’Associació i el Cap. Aquesta vegada, n’hi haurà una d’afegida, que serà la que servirà per fer la cloenda de les festes. Serà especial per què ens hi acompanyarà el Biòleg en Jordi Badia, i podrem gaudir de la seva coneixença en l’entorn natural que envolta els rodals de l’associació. Més endavant i si us hi apunteu, us en donarem una informació més detallada.
Ara hi posem les del mes de juny com he dit i un petit avenç de la especial.
Per qualsevol dubta que tingueu, veïnes i veïns estem a la vostra disposició pel que convingui.
TOTHOM I ÉS CONVIDAT.
ESTRENAREM SAMARRETES PER L’OCASIÓ!

ÀNIMS  I A CAMINAR QUE ÉS FONT DE SALUT!!



CAMINADA QUE  FAREM EL DIA 12 DE JUNY


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada