04 de juny 2016

EXPOSICIÓ FOTOGRAFIES

El diumenge passat, el preludi de les festes va ser l'acta que es va celebrar al centre Joan Amades. Avui hem muntat la petita, però interessant exposició de fotografies antigues i amb elles unes quantes en què hi surt la Font.
Primer de tot donar les gràcies a tots els que heu fet possible que sigui una realitat, ja que sense les vostres aportacions i col·laboració no hauríem pogut realitzar-ho.
Convidem a tots els que ho desitgin a partir de les 10 hores demà el matí, que obrirem les portes de l’associació, amb la presència dels amics col·leccionistes perquè tota persona que estigui interessat en el tema, pugui gaudir in situ com fan els intercanvis i altres operacions.
A la vegada esperem que sigui del vostre interès l' exposició esmentada i que també hi podreu donar una ullada. De ben segur que us vindran molts records i si s’escau comentar-los i reviure’ls i compartir-los amb les persones que coincidiu fent la visita.
Ara aquí hi deixem una mostra per anar fent boca.
Recordem que durant les festes la pancarta de La Font,serà present arreu dels actes, que en ella hi farem alguns espectacles concrets per reivindicar que no la volem perdre, és una ICONA NOSTRA DEL BARRI I LA PORTEM AL COR.
        Que tingueu molt bones festes!!


       US ESPEREM AMB MOLTA IL·LUSIÓ!











GRÀCIES DE NOU PER LES APORTACIONS PERSONALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada