10 de maig 2016

TASTET DE FESTES

Hola seguidors del Blog. Estem molt enfeinats com és habitual per aquestes dates, pel fet que, estem treballant per editar el que serà el nou Totxo, que a finals de mes si no hi ha cap entrebanc, us farem arribar físicament. Pels que disposeu dels mitjans necessaris també el tindreu virtualment per poder-ne gaudir.
Estem preparant també el que serà el programa de festes del barri d’enguany, i  d’aquesta manera al mateix rebre el Totxo, i tindreu la informació dels diferents actes que com cada any compartim amb tots vosaltres veïnes i veïns. Òbviament desitgem que siguin del vostre grat.
Falten tres setmanes perquè tot plegat sigui una realitat. Volem que arribi la informació a tothom, i per tots els mitjans dels quals disposem. Ens agradaria que fossin unes festes molt participades, que ens acompanyeu en tots els actes que pugueu, que tots plegats en gaudim. I si no en tots, en la major part dels esdeveniments en què disposeu de temps o considereu que són més adients per la diversitat dels mateixos. Dia a dia anirem comentant i fent-vos arribar les novetats, ara és per fer un tastet del qual intentem que siguin les festes.
Avui hi penjarem la programació del dissabte dia 4 de juny.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició, en els telèfons de costum i en els horaris habituals d’atenció al públic en el local de l’associació. 

RECORDEU QUE TREBALLEM PER VOSALTRES VEÏNES I VEÏNS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada