16 de març 2014

QUINZE DIES

Tan sols falten quinze dies per poder realitzar la caminada SOLIDARIA que ja sabeu els seguidors del Bloc. Aquesta caminada que els ingressos ens ajudaran per poder continuar amb els serveis de la Biblioteca de l'associació que ara com ara, és una de les seccions culturals que s'ha vist afectada per les retallades d'enguany.
Bé! Un cop esmentat això que imagino que és d'interès de tots els que formem part del barri, el meu desig seria que en general als participants que vingueu a acompanyar nos us animeu molt en fer FOTOGRAFIES dels paratges que anirem veient. Des del ramal de la séquia de Viladordis pujant pel camí de Can Font els Cirerencs, al Mirador del Llobregat que és un privilegi per la vista que ens ofereix.
Podrem fer una petita pausa que suposo que ho voldreu gaudir, i re emprendre la marxa fins al següent mirador en aquest cas el del Cardener.
D'aquesta manera ens en quedarà  constància i podrem algun dia fer comentaris, recordar i gaudir-ho des del sofà de casa deixant córrer la imaginació o fantasia que ens passi pel cap.
En penjo una de mostra, ja que si us dic la veritat, ni per internet hi ha gaires imatges sobre aquest bé concret de la naturalesa que tenim la sort de poder gaudir sense anar gaire lluny de casa.

Si us agraden les sardanes, aquí us deixo aquest vídeo amb la Santa Espina.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada