17 de març 2014

JORNADA DE PORTES OBERTES

Benvolguts veïns i veïnes:

El cap de setmana del 29 i 30 de març de 2014 organitzem la jornada de portes obertes per a tots els ciutadans, tant del barri com de Manresa en general.

És dia de festa, d'obrir les activitats generades a través de l'associació cap als ciutadans i de gaudir d'uns dies de consultes, d'informació.

el dissabte 29 de març, de 10 a 13h, dins del mateix local de l'associació farem una mostra d'activitats de l'associació, així com una xocolatada per a tots els assistents. Farem classes de memòria, d'informàtica, de ioga, de guitarra o de manualitats durant tot el matí.

A les 17h està prevista l'Assemblea d'enterraments de l'any 2014, on es tractaran diversos temes, com la informació administrativa, informació econòmica o la renovació parcial de la junta.

Per finalitzar el dia, a les 18h, farem l'Assemblea General de L'Associació de Veïns, on es tocaran temes com l'aprovació de l'estat de comptes, els projectes i propostes per l'any corrent o els informes de les diferents comissions.

El diumenge dia 30 de març, farem la Marxa Solidària del Barri de la Sagrada Família, per recaudar fons per seguir mantenint les activitats de repàs i dinamització de la biblioteca. La marxa constarà de 3 avituallaments, 10 km i un regal sorpresa, tot per 5€.

Gràcies a tothom per avançat:

AV Barri de la Sagrada Família de Manresa



cartell de la marxa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada