30 d’octubre 2016

PROGRAMACIÓ CAMINADES

Bon dia veïnes i veïns. Com cada mes anem fent, us fem arribar la informació de les caminades que pel mes de novembre tenim programades.
Una vegada més us convidem al fet que ens hi acompanyeu. Tenim tres grups amb diferents ritmes de la marxa. El primer és d’una hora i és molt tranquil·la. El segon grup camina unes dues hores i també van a una marxa suau. El tercer grup, ja és un xic més atrevit i s’acostuma a fer de dues hores i mitja a dues hores i tres quarts, ja que als llocs a on es va exigeix aquest temps. La velocitat de la marxa no és excessiva, però el ritme sí que és una mica més elevat que en les altres dues.
De qualsevol manera ja veieu que en una o altre segur que ens hi podeu acompanyar. Sereu ben rebuts per tothom, us sentireu sense dubta bé en qualsevol dels grups. Fareu activitat física, que al capdavall és del que es tracta. També fareu relació social que sumat amb l’entorn de la natura, encara beneficia més a l’organisme, en fi....... Ho deixem a la vostra lliure elecció, tot és qüestió d’animar-se i fer-ne una prova per poder decidir el que us sigui més adient.
Que passeu un bon dia de tots Sants i molt bona castanyada.


US HI ESPEREM!   TOTHOM I ÉS CONVIDAT!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada