01 de novembre 2016

MARATÓ-CASTANYADABon dia veïnes i veïns. Desitgem que hàgiu gaudit d'una bona tradicional Castanyada, si no segurament ho fareu durant el dia d’avui.
Nosaltres ahir a la nit amb adhesió a la Marató d’enguany i amb el suport de la FAVM, al Casal de Viladordis ho vàrem celebrar, i amb molt bona participació de persones que van voler col·laborar per la causa.
Des d'aquí els hi volem agrair, la seva presencia com també donar les gràcies als voluntaris que ho van fer possible. En aquest sentit  volem fer una menció especial a la Cansaladeria Roser del Mercat de la Sagrada Família, que com és habitual col·labora amb una quantitat del pernil que es va consumir amb els entrepans.
No posem comentaris a les fotografies perquè parlen per si soles, encara que algunes no han sortit amb la qualitat desitjada, ja perdonareu, son coses del directe i algun imprevist va influir en el resultat.
Gràcies novament als que hi vàreu participar, i els que no, podeu gaudir de les imatges que hi pengem com és el nostre costum.


BONA CASTANYADA PER TOTHOM! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada