14 de març 2018

CUINA I RECORDATORI





Novament entrem al Blog, per fer-vos arribar el que ha estat el taller de cuina d’aquesta setmana. Cada setmana hi ha quelcom de diferent, sempre innovem i apliquem el que cada una de les persones que hi participen i aporten.
No oblidem que es tracta d’un equip de persones aficionades a les arts culinàries, i ho expressen a la seva manera, amb el seu toc personal.
Una vegada més us convidem si hi voleu participar, ja que treballem per totes veïnes i veïns. El nostre desig és que les persones que conformem el barri, visquem i convivim, en el sentit més ampli de la paraula, volem fer del nostre barri un referent, i que se’n parli, arreu de la ciutat.
Aprofitem per recordar-vos que el dia 24 serà dia de portes obertes, celebrarem les assemblees, la de l’associació i la de l’agrupació d’enterraments, per aquest motiu hem preparat un seguit d’actes per festejar-ho. També el dia 25, per tancar la jornada de portes obertes farem una caminada familiar.
Ara hi deixem la programació i unes fotografies del desenvolupament de la recepta de cuina com ja hem esmentat.
TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!



LA RECEPTA D'AVUI EN MARXA





LA AMANIDA D'ESCAROLA

EL LLOM A LA TARONJA ES VA FENT

EL PURÉ DE PATATA QUE L'ACOMPANYARÀ

EL PLÀTAN A DINTRE AL FORN

EL LLOM AMB LA GUARNICIÓ 

EL PLÀTAN JA EL TENIM AL PLAT PERÒ  FALTA  ALGUNA COSA

ELS ÚLTIMS TOCS PER PODER ANAR A MENJAR


EP! ARA SI QUE JA ESTÀ LLEST

TOTS A TAULA . COMENÇA L'HORA BONA.

EL PERE SERVICIAL COM SEMPRE






JA VEIEU QUE TOTS MENGEM BEN DE GUST EH!

TOT ESTÀ PER LLEPAR-SE'N ELS DITS




ANEM  ARRIBANT AL FINAL, JA ESTEM AMB EL POSTRE

ARA TOCA  VALORAR LA RECEPTA, ES POT MILLORAR?

AMB EL VIST I PLAU DE TOTS

LA SETMANA QUE VE I TORNAREM 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada