Novament entrem al Blog, per fer-vos arribar el que ha estat el
taller de cuina d’aquesta setmana. Cada setmana hi ha quelcom de diferent,
sempre innovem i apliquem el que cada una de les persones que hi participen i
aporten.
No oblidem que es tracta d’un equip de persones aficionades a
les arts culinàries, i ho expressen a la seva manera, amb el seu toc personal.
Una vegada més us convidem si hi voleu participar, ja que
treballem per totes veïnes i veïns. El nostre desig és que les persones que
conformem el barri, visquem i convivim, en el sentit més ampli de la paraula,
volem fer del nostre barri un referent, i que se’n parli, arreu de la ciutat.
Aprofitem per recordar-vos que el dia 24 serà dia de portes
obertes, celebrarem les assemblees, la de l’associació i la de l’agrupació d’enterraments,
per aquest motiu hem preparat un seguit d’actes per festejar-ho. També el dia
25, per tancar la jornada de portes obertes farem una caminada familiar.
Ara hi deixem la programació i unes fotografies del
desenvolupament de la recepta de cuina com ja hem esmentat.
TREBALLEM
PER TOTS VOSALTRES!!
 |
LA RECEPTA D'AVUI EN MARXA |
 |
LA AMANIDA D'ESCAROLA |
 |
EL LLOM A LA TARONJA ES VA FENT |
 |
EL PURÉ DE PATATA QUE L'ACOMPANYARÀ |
 |
EL PLÀTAN A DINTRE AL FORN |
 |
EL LLOM AMB LA GUARNICIÓ |
 |
EL PLÀTAN JA EL TENIM AL PLAT PERÒ FALTA ALGUNA COSA |
 |
ELS ÚLTIMS TOCS PER PODER ANAR A MENJAR |
 |
EP! ARA SI QUE JA ESTÀ LLEST |
 |
TOTS A TAULA . COMENÇA L'HORA BONA. |
 |
EL PERE SERVICIAL COM SEMPRE |
 |
JA VEIEU QUE TOTS MENGEM BEN DE GUST EH! |
 |
TOT ESTÀ PER LLEPAR-SE'N ELS DITS |
 |
ANEM ARRIBANT AL FINAL, JA ESTEM AMB EL POSTRE |
 |
ARA TOCA VALORAR LA RECEPTA, ES POT MILLORAR? |
 |
AMB EL VIST I PLAU DE TOTS |
 |
LA SETMANA QUE VE I TORNAREM |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada