08 de març 2018

AVÍS IMPORTANT


Bon dia veïnes i veïns. Pel mes de març ja sabeu que tenim per costum celebrar les assemblees de l’entitat, tant de l’Associació de Veïns com la de la secció d’enterraments, fins aquí tot normal, però us volem ressaltar que en la comunicació de convocatòria, pel que es refereix a la secció d’enterraments i posem una nota d’avís en la que diu el següent: Us agrairíem que passéssiu per l’Associació de Veïns, per poder actualitzar els números de les antigues caixes de Manresa, Manlleu, Terrassa, ec.
Entendreu que això és deu al fet que, amb les unificacions que han fet aquestes empreses i que al final ha suposat la desaparició d’aquestes caixes, que han estat absorbides per bancs, han complicat tant el tema, que reporten uns problemes que mai havíem sofert i que ara els tenim massa sovint.
Per tant demanem la vostra col·laboració en fer-nos adient si us plau, i, per un bé de tots usuaris i associació, ens feu aquest favor que demanem.
Podeu venir personalment que us atendrem amb molt de gust, o truqueu als telèfons Fix: 93 874 45 44 – Mòbil:640 07 14 86   Per correu: avsafa@hotmail.com
Més endavant us informarem dels diferents actes que per enguany estem preparant per a la jornada de portes obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada