27 de març 2018

AASSEMBLEESHola!! Com sabeu aquest cap de setmana va tenir lloc la jornada de portes obertes de l’associació on s’havia de re-inaugurar la plaça del Pare Oriol, fer un passa carrers amb els batrakes i un vermut a la mateixa plaça, tot va quedar suspès per la forta pluja que queia, només va tenir lloc la xocolatada al local amb la canalla. La caminada familiar de diumenge també va quedar suspesa pel mateix fet, llàstima, a la pròxima..
Ara us volem parlar de l’assemblea de socis d’enterraments i de socis de l’associació que va tenir lloc aquest dissabte 24 a la tarda al nostre local. L’assistència no va ser molt forta, però si havien més de 50 persones, d’enterraments es van aprovar els comptes de l’any amb superàvit, a destacar una possible pujada que es reserva el dret a fer l’agrupació d’enterraments a causa de l’actual servei d’incineració.
A l’assemblea de socis amb menys afluència.. es va definir que totes les activitats que porta l’associació continuarien un any més..( esperem que siguin molts més..). La presidenta Marina Hosta també va oferir el local obert a poder fer encara alguna activitat més, aceptem propostes...!!
A destacar, molt important, que el secretari actual de la junta, Vicenç Jou, va declarar que aquest estiu donarà per finalitzada la seva tasca a l’associació, per tots és una pena esperem que tot li vagi molt bé. Salut Vicenç! Intentarem com diu ell mateix que no ens abandoni del tot i col·labori amb nosaltres per la millora del barri, tot i que sense el càrrec que obstenta ara mateix i la implicació que ha estat molt important durant aquests 4 anys. Fins la propera!!
GRÀCIES!! Tot per vosaltres.
LA TAULA DE L'AGRUPACIÓ D'ENTERRAMENTS

LA TAULA DE L'ASSOCIACIÓ
TOTS TREBALLANT PER VOSALTRES VEÏNS

SOCISPREPARANT ELS JOCS I LA XOCOLATA


HABITUALS AL LOCAL..ANA I LUCIO

AL MIGDIA LA JUNTA I ACOMPANYANTS VAM FER UN ARRÒS PER PASSAR TOT EL DIA AL LOCAL, VA SORTIR MOLT BO I VAM PODER REPETIR..Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada