09 de març 2018

ASSEMBLEES


Hola. Tornem a fer una nova entrada al Bloc, en aquest cas és per dir-vos que ja anem enllestint els actes que durem a terme per la jornada de portes obertes, i la celebració de les assemblees, la de la secció d’enterraments, i la de la mateixa associació en general, com va sent habitual cada any pel mes de març.
Ja hem tramès per correu les convocatòries perquè en tingueu informació i us demanem la màxima assistència possible de socis per poder decidir les causes que es comentin o vagin sorgint. Vosaltres sòcies i socis, veïnes i veïns, sou els que doneu vida a l’entitat, sense la vostra participació i la corresponent implicació no seria realitat Un barri però sense associació, no seria un barri com cal, no participaríem en el desenvolupament de projectes  ciutadans i per tant seríem marginals cert? Per tant us donem les gràcies per ser-hi, i per fer que el barri sigui actiu, viu, participatiu en la mesura que es pot de les actuacions que en l’àmbit ciutadà ens toca viure. Ben orgullosos podem dir que som si no el millor, un dels barris puntals de la nostra ciutat. Manresa la portem al cor i ja en sabeu els motius, som ciutadans del cor de Catalunya.
Ara i avui us presentem la programació del que serà tota la festa del dia 24, així com l’endemà dia 25, amb la caminada que farem per finalitzar precisament la jornada de portes obertes.
Us agrairem que us hi apunteu amb temps per la bona organització, és totalment gratuïta la inscripció i participació, visitarem el “NOU MIRADOR DEL GUIX”. Compartirem una estona tots plegats i gaudirem d’unes vistes precioses. Us encoratgem a què ens hi feu costat.
Va dirigida a tota la família, totes les edats per així fer una matinal que ens serveixi de record per a tots plegats, i de pas fer salut que el fet de caminar és el que ens proporciona.

PRIMER A LA FESTA MATINAL, SEGON A LES ASSEMBLEES I PER ACABAR LA CAMINADA.
COM ÉS EL NOSTRE LEMA: TREBALLEM PER VOSALTRES VEÏNES I VEÏNS.

 ÀNIMS ESPEREM SER MOLTS!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada