28 de gener 2018

VERMUT-CALÇOTADA


Bon diumenge tingueu veïnes i veïns. Ahir a la nit vaig deixar unes quantes imatges del que va ser la matinal que es va celebrar amb motiu de la calçotada d’enguany. Ara doncs seguiré el desglossament que vaig prometre, i serà amb les imatges que precedeixen les que ja heu vist anteriorment.
El vàrem tancar amb l’entrega de premis del campionat de Parxís i ara començarem amb les guanyadores del campionat de BRIDGE, que van ser les senyores: Flora Buixó i Montserrat del Villar.
Un cop acabat el campionat, s’ha fet un petit vermut, i ja hem anat de cara a la calçotada com podreu veure. Unes vuitanta persones són les que ho hem compartit i ens ho hem passat prou bé, amb la tertúlia inclosa.
A la tarda si el temps m’ho permet, penjaré les fotografies de l’actuació del grup dels Atrevits que ens van oferir al centre Joan Amades.
Com sempre donem les gràcies a totes les persones que ens ajuden a poder realitzar i dur a terme les activitats que l’associació anem organitzant  per tots vosaltres.
El nostre lema ja sabeu que és:
TREBALLEM PER DONAR VIDA EL  BARRI.

EL BARRI SOM TOTS ELS QUE EL COMPARTIM!

TREBALLANT POSANT LES TAULES

EL CAMPIONAT DE BRIDGE SEGUEIX

JA TENIM LES GUANYADORES DEL CAMPIONAT DE BRIDGE QUE SÓN LES SENYORES: FLORA BUIXÓ ESCAIOLA I MONTSERRAT DEL VILLAR SANZ - ENHORABONA!!

EL VERMUT JA ESTÀ A PUNT


LES BOTIFARRES I LA CANSALADA ES VAN COENT


FAN BONA PINTA EH!



ELS CALÇOTS EN MARXA

ENTRE TOTS ES FA TOT


A PUNT PER A ENDRAPAR ELS CALÇOTS



JA ENS ELS ESTEM MENJANT

ELS PETITS TAMBÉ HI GAUDEIXEN




SERVINT LES MONGETES AMB BOTIFARRA I LA CANSALADA



S'HAN FET ESPERAR PERÒ SÓN DE BON MENJAR



QUE APROFITI ANA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada