14 de gener 2018

HOMENATGE- R. GUERRERO


Bon diumenge a tots. Fa uns dies concretament el dimecres dia 10, ens vàrem aplegar el grup de caminadors de l’Associació de veïns i el Cap de La Sagrada Família, per compartir un dinar de germanor amb seixanta-sis persones totes elles participants actius de les caminades que anem oferint quotidianament, per retre un homenatge molt merescut a l’amic i veí Ramon Guerrero Comas, amb motiu del seu 90è aniversari. Fa uns anys, crec que era l’any 2010, en una publicació del Totxo, ja ens en vàrem fer ressò. A banda de promocionar les caminades era també per agraïment a la seva aportació amb veterania, coneixement del territori i molta experiència que ens la va transmetre i avui en dia encara és el guia de les caminades mitjanes. Tots el respectem i l’estimem, d’aquí el reconeixement de la seva vàlua, que no fa falta dir que sense la seva implicació, no seria possible avui gaudir de les caminades que fem.
El Cap es va adherir a l’homenatge oferint-li un diploma en reconeixement a la tasca feta i amb els bons desitjos del fet que pugui seguir molts més anys.
En la mateixa línia l’Associació de veïns li va regalar una planta, com amant de la natura que és, i fer-li així el seu reconeixement com a soci que és i veí del barri, del que participa en moltes de les activitats que duem a terme.
Per part del grup en general, se li va fer entrega de diverses cosetes que li queden com a record i li mostren el nostre agraïment per tot el que ha fet i fa encara, i òbviament desitgem que sigui PER MOLTS ANYS MÉS!!
No passarem de llarg sense donar les gràcies a la seva muller la Raimunda, per deixar-nos compartir amb ell les hores que passem junts en les caminades, o fent-la petar que també ens agrada eh!
Ella també ha complert anys el mateix mes de gener però un dia més tard, i per tant va tenir el seu merescut regalet que de tot cor, amb la complicitat del Ramon l'hi vàrem poder donar.
Com comprendreu hi ha una infinitat de fotografies per recordar una data tan important, però ara i aquí hi deixaré un petit testimoni perquè us en feu una idea veïnes i veïns. Segur que amb la coneixença del barri molts també hauria volgut ser-hi presents, però la magnitud del tema se’ns hauria escapat de les mans. Perdoneu que ens ho hàgim fet un xic nostre, però sí que us dic que tots estàveu en els nostres pensaments.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓ.

TREBALLEM I PENSEM AMB TOTS VOSALTRES!ARRIBADA I SORPRESA......???

EL Dr. CARLES PARDO, LI FA ENTREGA DEL DIPLOMA QUE LI VA OFERIR EL CAP

AGRAÏMENTS COM NO POT SER D'ALTRE CAMINADORS ASSISTENTS AL DINAR  D'HOMENATGE

PER FI ARRIBA A LA TAULA EMOCIONAT COM ES POT COMPROVARTERTÚLIA  ABANS DE COMENÇAR EL DINAR
ENTRE PLAT I PLAT TOTHOM LA FA PETARTOTHOM ESTÀ FORÇA ENTRETINGUTEL PASTÍS FA ACTE DE PRESÈNCIADIFERENTS  IMATGES PEL RECORD DE TOTS
BROMES I RIALLES ESPERANT L'HORA DE COMPARTIR EL PASTÍS
TOTS ATENTS AL FOTÒGRAF

ARA SÍ. JA COMENÇA LA FESTA GROSSA!!

AMB LES ESPELMES ENCESES L'ALEGRIA ES DESBORDA

PER MOLTS ANYS RAMON!!
ELS BONS DESITJOS QUE SÓN  EXPRESSATS EN NOM DE TOTS PER LA ISABEL

FEINA PER OBRIR ELS REGALS REBUTS


L'ESTIMACIÓ DE LA PARELLA EN LA SEVA MÀXIMA EXPRESSIÓ

LA ROSA M. LA ISABEL I LA TERESA  SÓN LES ORGANITZADORES I CULPABLES DE L'ÈXIT QUE LA FESTA ESTÀ TENINT

LA PRESIDENTA DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS  MARINA HOSTA.....

...ELS DIRIGEIX UNES PARAULES I ELS HI ENTREGA UN RECORD

LA ROSA MARIA AMB ELS RAMELLS DE RECORD PERSONALS

UN  RAMELL ENTREGAT  EN PRIMERA LÍNIA

LA TAULA  QUEDAVA PETITA PER TANTS REGALS

FINAL AMB FOTO DE FAMÍLIA AL SORTIR DEL RESTAURANT

Fins aquí el mini reportatge de la festa compartida, amb les dues entitats i les persones que hi vàrem poder assistir.
PER MOLTS ANYS!!


1 comentari: