05 de gener 2018

L'ASSOCIACIÓ A L'ÍNDIA



Bon dia. L’entrada d’avui al bloc, ve motivada per una sorpresa agradable que hem tingut. Aquesta ens ha arribat precisament des de l'Índia, concretament de la població de ANANTAPUR, si en voleu saber més, podeu anar a l’enllaç que teniu a sota:
Una veïna del nostre barri, està portant a terme un viatge per l'Índia. Ella es diu: Isabel Villena Toledo, pot ser que alguns la coneixeu, ja que és molt activa socialment. Pel que fa a nosaltres participa molt de les caminades que cada mes us fem arribar els programes. Dada l'avinentesa, la Isabel es va endur unes samarretes que molts ja us són familiars perquè en veieu pel barri i més si són dies de fer caminada.
Doncs ara complimentant el seu viatge que hi ha anat per veure també alguns nens que hi té apadrinats, mitjançant la Fundació de Vicente Ferrer, que ben segur heu sentit a parlar, per l’abast d’actuacions que aquesta porta a terme i concretament a l'Índia, les ha començat a repartir molt orgullosa i els receptors en queden encantats com podreu veure amb les imatges.
Des d'aquí desitgem a la Isabel un bon viatge, una bona estada, i ens quedem amb les ganes de què quan torni ens expliqui les seves vivències. Nosaltres com hem dit en començar, estem també contents i orgullosos d’haver pogut mitjançant el seu viatge, exportar el nom de Manresa i el barri de La Sagrada Família, donar-lo a conèixer a llocs tan llunyans, i a la vegada fent contents uns minyons que ho necessiten i en queden molt agraïts.
També en donem les gràcies a tots vosaltres veïnes i veïns que col·laboreu en la mesura que podeu, caminant o sent socis de l’Associació. A les persones que comparteixen les caminades que gràcies a ells tot plegat és una realitat. També volem donar les gràcies al CAP de La Sagrada Família pel suport que dóna a aquestes
Hi deixem les dues preuades fotografies:
LA ISABEL AMB EL SEU APADRINAT

AQUÍ AMB LA FAMÍLIA  DEL NEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada