07 de gener 2018

RESUM CONCERT


Per no perdre volts seguim amb la feina, després d’informar del premi de la loteria, ara toca anar per fer un resum del concert de reis que ahir es va dur a terme a la parròquia del barri. De fet serà amb les imatges que hi podreu veure al final, que parlen per si soles.
Amb una assistència de públic força important, les dues corals van desglossar els programes previstos. Els menuts de la Coral Infantil de Les Escodines molt bé, fantàstic! Com també l’equip que els dirigeix, la presidenta Carme Carriò i la directora Rosa M. Ortega de  que els donem les gràcies una vegada més per la seva desinteressada col·laboració, que aquest any ha estat el segon consecutiu que ens han obsequiat amb la seva participació.
També donem les gràcies a la Coral Eswèrtia, aquest any si cap, amb major èmfasi pel fet de celebrar el seu 25è any consecutiu, que venen a la parròquia de La Sagrada Família, en el dia de reis, a fer-nos la seva actuació que, any rere any van guanyant amb qualitat, representació i posada en escena. A tot l'equip amb la seva Directora, Imma Serra, la Pianista, Lluïsa Viñas i el Rapsode, Ton Armengol, ens van tornar a fer gaudir d'una vesprada inoblidable. Començarem per tornar a posar el programa d’enguany pels que no hi heu pogut assistir, i per les imatges vosaltres mateixos podreu jutjar. La qualitat d’aquestes, pot ser que no siguin del tot satisfactòries, per la qual cosa us en demano perdó. He de dir que n’he agafat d’una companya que també en va fer que és la Marta Serra, i òbviament també li donem les gràcies per la seva feina.
Que gaudiu de les fotografies, i acabades les festes, l’any nou que encetem, us sigui veïnes i veïns, molt generós en tots els àmbits del dia a dia.
Vull destacar que les dues corals van oferir el concert recordant als presos polítics que estan empresonats i els que estan a l'exili.
  
GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HI HEU DONAT SUPORT!!
No ens cansem de dir que:
TREBALLEM PER DONAR VIDA AL BARRI.

LA CORAL INFANTIL DE LES ESCODINES:
A PUNT  PER COMENÇAR, AMB LA DIRECTORA ROSA M. ORTEGA 


LA PRESIDENTA MARINA  OBRE EL CONCERT

LES DUES PRESIDENTES, LA CARME CARRIÒ I LA MARINA FAN ELS COMENTARIS INICIALS







FORÇA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC














EL PÚBLIC AGRAÏT APLAUDINT







LA PRESIDENTA MARINA AMB EL NOU RECTOR DE LA PARRÒQUIA, EL Mn. JOAN A. CASTILLO



UN ACTE  MOLT  ESPERAT PELS VEÏNS CADA ANY-  L'ESGLÉSIA FORÇA PLENA

LA CORAL ESWÈRTIA COMENÇA LA SEVA ACTUACIÓ



EL RAPSODE  HA AGAFAT EL PROTAGONISME












FINS AQUÍ EL 25è CONCERT DE REIS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada