25 de novembre 2017

REBUIG VIOLÈNCIA.......




Bona tarda veïnes i veïns. Com ja es va informar dies enrere, ahir divendres es va celebrar al Dia Internacional del Rebuig contra la Violència de Gènere. Avui en el diari de la ciutat Regió 7, hi teniu una informació més extensa i acurada si us interessa, o pot ser, ja ho hàgiu llegit. Pel que fa a la nostra col·laboració estem contents de la participació, i a la vegada implicació dels nostres socis, veïnes, veïns que des d’aquí, aprofitem per donar-los les gràcies per la seva participació. Hi deixem unes fotografies de l’acta oficial que a la Plaça Major (Ajuntament), amb les autoritats de la ciutat va quedar recolzat amb tot el pes que requereix l’esdeveniment, que la veritat sigui dita: Ens agradaria que no s’hagués de celebrar, pel que seria senyal de l’absència de  violència que mai és justificable. I per tant entendríem que hem millorat en la sensibilització i comportament de les persones (perquè així és com hauria de ser, per lògica).
Quant escric això m’arriben unes imatges de l’actuació d’ara a la Plana de l’Om, que aprofito per afegir-les per donar constància de tot plegat.

Gràcies novament a tots els que ens hi heu ajudat, la causa s’ho mereix.

COMENCEM A PINTAR LES SABATES

SEGON DIA ENS VISITA LA REGIDORA DE LA DONA CRISTINA CRUZ


ÉS FILMA UN VÍDEO PER  TV3 - EL RAÚL - COORDINADOR DE LA FAVM - ÉS L'ENCARREGAT


L'ACTA INSTITUCIONAL


LA PRESIDENTA MARINA QUE TAMBÉ FORMA PART DEL CONSELL DE LA DONA


CLOENDA DEL DIA INTERNACIONAL PEL REBUIG DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
Aprofitem també per donar les gràcies a tots els que ens vàreu fer costat en la Xerrada informativa que, sobra el tema de Les Pensions, el dimecres a la tarda, vàreu fer possible amb la vostre assistència i per tant l’interès demostrat. També al col·lectiu CDR, que va ser l’impulsor de la mateixa. Al Josep Heras, que en va ser el ponent i ho va fer fàcil i entenedor a tots als assistents.

 GRÀCIES A TOTS!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada