26 de novembre 2017

FESTA MARATÓ 2017Bon dia per tothom. Avui diumenge farem un resum de la festa que ahir davant del Mercat de La Sagrada Família vàrem dur a terme, per solidaritzar-nos amb la Marató de TV3  d’enguany.
Va fer un dia força fred fins ben entrat el dia, pel que no va ajudar gens a què hi hagués massa gent a participar de les actuacions que es van programar per poder recollir una quantitat de diners per la causa, encara que al final, el sol va voler sortir i ens va deixar una mica satisfets. No deixem de ser conscients que la pluja ens manca molt i gairebé en aquests moments, és la prioritat d’amunt de tot. La Naturalesa però, és com és, i desitgem que tot torni a la normalitat al més aviat possible.
Ara el que toca es gaudir de les fotografies que és van fer. Donar les gràcies a tots veïnes i veïns, que hi vàreu participar, a totes les persones que van fer possible la festa pel fet d’actuar i aportar el seu granet de sorra, així com a tots els Paradistes del Mercat de La Sagrada Família, que amb els seus productes, vàrem confeccionar cinc lots, que es van rifar amb la presència de tothom durant les diferents actuacions, com van ser: el Country amb la monitora Alba Vila, el concert de Guitarra amb el monitor Jos Racero i la Gimnàstica amb també la seva monitora Mercè Mora, i òbviament amb ells, els seus alumnes. Tots van ser actors que van animar molt la matinal. Gràcies també el president del mercat el Sr. José Pallares, que una vegada més ha donat totes les facilitats per dur a terme l’actuació conjunta amb l’Associació.
Aquest any doncs, aquesta ha estat l’aportació del barri per col·laborar en la investigació de les malalties infeccioses, que és la finalitat de tot plegat, seguir investigant i desenvolupant noves tecnologies per poder resoldre o fins i tot eradicar problemes de salut que malauradament n’hi ha, i molts.
GRÀCIES A TOTS!!

NO OBLIDEU QUE TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!

PREPARACIÓ PERLA FESTA

PRODUCTES DONATS PELS PARADISTES DEL MERCAT

L'ACTUACIÓ DEL COUNTRY EN MARXA


EL DANI SEMPRE ENFEINAT
L'ALBA VILA COMANDANT EL GRUP

L'OLLA DE LA XOCOLATADA A PUNT PER SERVIR- LES BEGUDES 


ELS LOTS AMB ELS PRODUCTES  QUE ENS HAN DONAT ELS PARADISTES


ELS VEÏNS FENT-LA PETAR I PARTICIPANT DE LA FESTA


EL JOS RACERO AMB ELS ALUMNES PREPARANT EL CONCERT


ESCALFANT MOTORS


ARA JA VA DE BO - EN  PLE CONCERTLA GIMNÀSTICA TAMBÉ EN MARXA

LA MONITORA MERCÈ MORA  DIRIGINT LA GIMNÀSTICAHI DEIXEM UN PARELL DE VÍDEOS DE L'ACTUACIÓ DELS GUITARRISTES COMANDATS PEL MONITOR JOS RACERO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada