05 de novembre 2017

COL·LABORACIONS



Bon dia veïnes i veïns. Aquesta entrada la fem per informar-vos de dues noves actuacions que ens informa la Regidoria de la Gent Gran,i que es faran durant aquest mes de novembre, si és del vostre interès ja ho sabeu:

En el marc de la campanya SIGUES PART DE LA SOLUCIÓ CONTRA L’EMPOBRIMENT que impulsa Càritas, el proper diumenge dia 12 de novembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Teatre Conservatori de Manresa un concert de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, amb obres de Telemann, Locatelli, Boccherini, Mozar,  Bartók i Brahms, en un programa especialment concebut per descobrir les possibilitats dels jocs sonors que permeten els instruments d’una orquestra de corda.
El concert es farà amb la modalitat de taquilla inversa, en la que l’espectador decideix, un cop vist el concert, pagar la quantitat que considera més oportuna. La totalitat de la recaptació es destinarà a donar suport als diversos projectes que Càritas impulsa per afavorir la inserció social i laboral de les persones que es troben en situació de pobresa.

Ens agradaria comptar amb la seva assistència a l’esmentat concert i al mateix temps li preguem que, en la mesura que li sigui possible, faci difusió de l’acte entre els membres de la seva entitat, col·laboradors de la seva empresa o a través de les xarxes socials que habitualment utilitzi. A tal efecte, li trametem adjunt un cartell digital de l’acte.
EL PROGRAMA DE LES CAMINADES "A CENT CAP ALS CENT"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada