30 de novembre 2017

CAMINADES


Bon dia per tothom. El fred cada dia el tenim més present. La pluja sembla que no vol arribar encara, amb la falta que ens fa, per raons òbvies que no fa falta que les desgranem. De totes maneres no perdem la confiança que de ben segur algun dia se’ns faran presents les desitjades pluges, que encara que tardin desitgem que siguin en la mesura necessària per regalar-nos la preuada aigua que anirà bé en tots els sentits.
En fi.... veïnes i veïns, canviem de mes ja entrem al desembre, i amb ell ens arribarà l’hivern, però això no vol dir que hàgim d’estar parats, ans el contrari, sortir i conviure amb la naturalesa, veure com la vida es va desenvolupant dia a dia.
El temps passa volant i com qui no vol, les festes nadalenques també les tenim a les portes, conviurem amb la família i compartirem (ho desitgem de tot cor), uns dies que cada any pel motiu que sigui són diferents. Unes festes que a banda de moltes coses, també comporten unes bones estones de tertúlies al voltant de les taules, pel que el bon menjar (extres), dolços i pastissos, i tantes altres coses que ajuden a augmentar el nostre pes corporal, no podem oblidar. Que millor doncs que preparar el cos i fer unes bones caminades, per poder absorbir com hem mencionat els extres dels dies que s’apropen i mantenir-nos amb bona salut, ja que aquests és el principal element que mai ens hauria de mancar.
Així doncs, un nou mes i una nova ocasió, us convidem al fet que vingueu a participar de les caminades que ja fa uns quants anys, una bona quantitat de caminadors del barri i de fora, compartim cada dilluns i dimecres de tots els mesos de l’any.
Us hi deixem els programes perquè podeu escollir les que més s’avinguin a la vostra forma de ser o el temps us permeti de fer.
TOTHOM I ÉS BENVINGUT! US HI ESPEREM!!
NO OBLIDEU QUE TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada