06 de maig 2017

INFORMACIÓ- SALUT



Aquesta setmana el dimecres passat, el grup de caminadors que compartim les caminades quotidianes que anem oferint amb la coordinació del CAP del nostre barri, hem dut a terme una nova xerrada taller, de les que gaire bé un cop per mes ens ofereixen a l'aula de formació de la qual disposen. Per aquesta ocasió el tema va ser el de les Cefalees i les Migranyes.
Amb una participació de  vint-i- una persona, la Dra. Mercedes Garcés. Una doctora molt jove, molt agradable i amb molt bona disposició per poder interactuar amb els presents, ens va donar a conèixer com és evident, detalls que la majoria de persones ignorem en la matèria esmentada i poder prevenir i educar-nos en el sentit de com actuar per solucionar algun efecte dels causants dels mals estar anunciats. Amb el suport del Dr. Carles Pardo, com a coordinador de l’àrea d’activitat física del cap, que també hi va ser present.
En fem publicació, pel fet que, igual que anunciem la programació de les caminades cada mes, encara que sigui de tant en tant, també sigueu informats de les activitats que aquestes comporten. A banda de compartir i relacionar-nos els caminadors, hi ha també una relació amb el personal docent del CAP, que ens cuida i ensenya a comportar-nos en les diferents situacions que sigui caminant, sigui en el tarannà del dia a dia ens aporta en el terreny de la salut.
Hi deixem unes imatges perquè en tingueu una idea i quedi constatat aquest comentari que fem amb molt de gust.
RECORDEM QUE TOTHOM I ÉS CONVIDAT!!
La salut ens l'hem de procurar nosaltres veïnes i veïns.

 Volem recordar un cop més, que podeu votar pel projecte d'arranjar la plaça del Pare Oriol. Hi deixem les instruccions per si teniu algun dubte, o si ho desitgeu, podeu venir a l'associació que us ajudarem a fer-ho amb molt de gust.


 Aquesta votació es pot fer de dues formes, per la web de l’ajuntament:  https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/
O presencialment a: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Plaça Major,1 – Als baixos de l’edifici de l’ajuntament vell.
Per qualsevol dubte, ens truqueu o ens envieu un correu, i si ho desitgeu, ens veniu a veure al local de l’associació al c/Penedès, s/n. Totes les tardes, de 4 a 7h, us atendrem i ajudarem en tot el que us calgui.
NECESSITEM EL VOSTRE VOT VEÏNES I VEÏNS!!



La Dra. Mercedes Garcés


ELS PARTICIPANTS MOLT ATENTS



DIFERENTS MOMENTS DE LA XERRADA

GRÀCIES A TOTS PEL TEMPS DISPENSAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada