14 de maig 2017

FESTA VEÏNÀLIAMolt bon dia veïnes i veïns. Ahir dissabte tal com us vàrem informar, es va celebrar la fira de la VEÏNÀLIA, organitzada per la FAVM, Federació d’Associacions de Veïns. Un cop finalitzada hem de dir que ha estat molt participada en les diferents actuacions que s’han dut a terme, encara que algunes més que altres però en general el resultat ha sigut positiu.
Fem un breu repàs del dia, en el que ho podreu constatar amb les imatges que hi deixem, i que si ho desitgeu, i són del vostre grat us les podeu guardar en el vostra ordinador, o a on creieu més convenient.
Hi va haber un petit incident al matí, que a l’hora de fer el reconeixament als ex-presidents de la FAVM, gaire bé al final quant ha arribat el torn al Sr. Porcel, president de l’associació de la Barriada Mion. Al pujar per l’escala del entarimat en que hi havia les autoritats que hi feien l'entrega de la placa commemorativa, en la que queda palès el reconeixement a la seva tasca, aquesta, ha sortit del lloc que estava recolzada i per tant ha caigut. S’ha donat un bon cop i tots els presents hem tingut òbviament un ensurt i per tant s’ha alterat el programa de les actuacions. La coral de la gent Gran no ha actuat i els actes del matí s’han donat per finalitzats.
A la tarda ja hem sabut que el Sr. Porcel evolucionava positivament i sense lesions greus tot i que restava en observació. Cosa que ha fet que se seguís amb el programa previst: Amb una mostra de manualitats, ball Country, Line Dance, seguit d’unes Sevillanes, mentre es feien, jocs infantils, confecció de clauers i altres activitats, la festa s’ha tancat amb una exhibició de ZUMBA, que ha deixat embadalits als assistents i amb una participació dels que així ho han volgut, diguem que multitudinària.
Donem les gràcies a totes les persones que han fet possible que això hagi estat realitat, voluntaris, participants, assistents, ec. A tots moltes gràcies.
Pels que no hi heu pogut participar, hi deixem unes imatges perquè us en feu una idea de la festa.
Acabem aquest petit relat, com no pot ser d’altre, donant tot el nostra suport al Sr. Porcel, desitjant que és recuperi ben aviat i pugui tornar a estar al cap davant portant les rendes del seu barri. Insistim que a última hora les noticies segueixen sent positives, evolucionant normalment bé.
En finalitzar un dia més recordem el tema de les votacions pels pressupostos participatius. Avui és l’últim dia que es pot fer.
Aquesta votació es pot fer de dues formes, per la web de l’ajuntament:  https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/
O presencialment a: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Plaça Major,1 – Als baixos de l’edifici de l’ajuntament vell.
Per qualsevol dubte, ens truqueu o ens envieu un correu, i si ho desitgeu, ens veniu a veure al local de l’associació al c/Penedès, s/n. Totes les tardes, de 4 a 7h, us atendrem i ajudarem en tot el que us calgui.
NECESSITEM EL VOSTRE VOT VEÏNES I VEÏNS!!
 
S'HA ENCETAT LA FESTA AMB LA CAMINADA

PARADA I LECTURA DEL MANIFEST


ARRIBADA  I LECTURA MANIFEST DAVANT LES AUTORITATS

LECTURA REIVINDICACIONS DE LA FAVM -  PEL PRESIDENT ENRIC MARTÍ SAUMELLACTUACIÓ DE LA CORAL INFANTIL DE LES ESCODINESMANUALITATS


ELS VOLUNTARIS DONANT INFORMACIÓ ALS VISITANTS


EL RAÙL COORDINADOR DE TOTA LA FESTA EN ACCIÓ

ATENTS ALS ACTES QUE ÉS VAN SUCCEINTHOMENATGE - ENTREGA DE PLAQUES ALS EX-PRESIDENTS DE LA FAVM PER LES AUTORITATS ASSISTENTS A L'ACTA


FINAL DELS ACTES DEL MATÍ

ELS MENUTS GAUDINT DELS JOCS A  LA TARDA
NOVES MANUALITATS I MOLT CURIOSES PER CERT


I DE DIVERSOS TIPUS 


EL BALL COUNTRY  HI ÉS PRESENT


LA ALEGRIA I L'HUMOR NO HI POT FALTAR


ELS PETITS SEGUEIXEN JUGANT 


LA VISITA DEL REGIDOR DE BARRIS SR. CALMET 

TAMBÉ S'HI HAN FET CLAUERS PELS XICS

L'ANNA VILLEGAS DINAMITZADORA - ENSENYANT A FER-LOS


EL FUTUR PREPARAT PER ACTUAR AMB LES SEVILLANES
JA HO TENIM EN MARXA. L'ALEGRIA DEL SUR!
LA COLLA JUVENIL GUANYADORS DEL CONCURS DE SANT JOAN
DIBUIXOS I CLAUERS ACABATS - TOTS S'HAN ENDUT UN RECORD


COM PODEU VEURE D'AMBIENT NO EN FALTAVA


POC A POC ENTREM A LA RECTA FINAL

L'HEXIBICIÓ DE ZUMBA AGAFA EL PROTAGONISMEAMB UNA MARXA IMPRESSIONANT I MOLTA PARTICIPACIÓ


MOLTA  ASSISTÈNCIA I  PARTICIPACIÓ ALS ACTES QUE ÉS VAN FER


ANAR RECOLLINT QUE LA FESTA ARRIBA AL FINAL

GRÀCIES A TOTS PER L'ENCERT DELS DIFERENTS TIPUS D'ACTUACIONS QUE HA SORTIT AL CARRER PER DONAR PROTAGONISME A LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS

FINAL - CLOENDA AMB BONA COMPANYIA
FELICITATS A TOTS ALS COL·LABORADORS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada