16 de maig 2017

ACTUACIÓ CAP-MERCAT


Bona nit veïnes i veïnsEntrem a donar-vos informació novament. Informació que pensem que és molt interessant i evidentment beneficiosa quant llegiu el contingut segur que ens donareu la raó.
Ens han fet arribar de gerència del Mercat de la Sagrada Família, que pròximament hi haurà una actuació conjunta amb el CAP del mateix nom, per vetllar per la salut de les persones que conformem el barri i òbviament per a totes aquelles que hi estiguin interessades. No en va el Mercat gaudeix d’una reputació molt bona i entenem per tant que és molt divers el personal que hi compra. Amb això volem dir que no sols som la gent del barri que ho compartim, sinó, tots els ciutadans de Manresa i la comarca que així ho desitgen.
Nosaltres encantats com a Associació de Veïns, i per tant amb estreta col·laboració amb les entitats que ens envolten, volem fer-ne difusió de la mateixa i animar-vos que hi participeu. Més tenint en conta que es tracta de la salut personal i preventiva. A qui no el preocupa la seva salut?
Sense més preàmbuls us n’hi deixem el programa, i us encoratgem com hem dit a participar del esdeveniment.
Si voleu també hi podeu col·laborar fent-ne difusió als vostres coneguts, familiars, companys, ec. Tothom i serà ben rebut i restarà informat. Sense oblidar que si participareu al concurs de fotografies, entrareu a un sorteig de productes del Mercat.
Gràcies pel temps dispensat


JO I PARTICIPARÉ I TU? 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada