29 de maig 2017

FESTES DEL BARRI


A partir d’avui, cada dia si podem, anirem informant dels actes que per les festes d’enguany hem preparat per a tots vosaltres veïnes i veïns.
Ens donaria molta satisfacció el fet que hi participeu i feu que els carrers del barri siguin més nostres que mai. Són festes per compartir tots plegats, són les poques ocasions que disposem de poder gaudir tots plegats d’uns dies que no tan sols pel fet de trencar la rutina són diferents, ho són també per l’ambient que es respira en general, ambient de festa, d’alegria de bona relació entre les persones que conformem el barri.
Nosaltres la junta, ho hem dissenyat i pensat perquè tots us sentiu representats amb alguna que altra actuació, amb els petits i els grans, des d’espectacles infantils fins a arribar també als adults. Tot amb molta il·lusió i amb ganes de fer-ho bé per tothom. Ara doncs és el moment de què vosaltres amb la vostra participació ens digueu el vostre pensament, si ho hem encertat o no, i d’aquesta manera per edicions properes poder guanyar amb la vostra estima, la vostra implicació, que cada edició sigui més important, que les festes del nostre barri siguin un exemple a seguir per altres, pel bon fer, per la qualitat i per l’oferta que s’hi proporciona i pel civisme i bon comportament que tots vosaltres hi aporteu.
Desitgem que siguin unes festes plenes de joia, alegria i salut!


TREBALLEM PER TOTS, TREBALLEM PEL BARRI!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada