07 de març 2017

PENSIONS




Bona tarda. Aquest matí al local de l’associació i hagut la xerrada sobre el tema de les pensions i com no podia ser d’altre s’ha dut a terme la reivindicació sobre la dona. Demà és el dia oficial però en haver tantes activitats programades, nosaltres hem aprofitat l’avinentesa.
Els encarregats de fer-la, el col·lectiu anomenats “La Marea Pensionista”. Han estat tres membres els que han participat en aquesta. Els donem les gràcies, per haver-nos donat l’oportunitat de posar-nos al dia amb un tema tan important com és l’estat actual de les pensions. Us convidem al fet que visiteu la seva web per tenir més informació sobre les seves activitats i que altruista ment, treballen per nosaltres:
              http://mareapensionista.org/
Com ja he esmentat anteriorment durant l’acte, que ha estat compost de dues parts: La primera sobre les pensions i la segona, en reivindicar la igualtat de totes les persones. Ja hi vàrem fer el comentari el dia que us en vam informar del programa que avui s’ha complert.
L’associació ha obsequiat a tots els assistents i a les dones en especial, amb un pinxo de maduixots per celebrar la festa del Dia Internacional de les Dones.
I sense més dilacions, us en hi deixem unes imatges perquè en tingueu constància els que pels motius que siguin no hi heu pogut assistir.
Abans però, volem donar les gràcies a tots els veïns, veïnes i les persones que ens hi heu donat suport, ja que sense la vostra implicació no seria possible dur a efecte les actuacions que fem. 

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES


OBSEQUI PER ALS ASSISTENTS I A LES DONES EN ESPECIAL

LA PRESIDENTA MARINA AMB EL PRESIDENT DE FAVM ENRIC MARTÍ


PRESENTACIÓ DE L'ACTE PER LA PRESIDENTA




MOMENTS DE LA XERRADA






PERSONES ASSISTENTS









ELS MEMBRES HAN FINALITZAT LA SEVA TASCA FINS UNA ALTRE OCASIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada