16 de març 2017

ÉS NECESSITA MONITOR/RE......



Bona nit. L’entrada al bloc d’avui és per publicar un anunci de treball. Com alguns de vosaltres veïnes i veïns ja sabeu, ens hem quedat sense monitor/re per fer la gimnàstica. El Joan per raons que ens va donar a conèixer, fa un temps que ens va deixar, tot i que segueix fent el taller del Tai-Txi. Ell ens va presentar una noia que cobriria la vacant que ell deixava, però aquesta noia sembla que per raons de salut ho ha de deixar, i amb conseqüència ens quedem sense monitor. Ens sap molt de greu que les coses hagin anat d’aquesta manera, però intentarem com més aviat millor, solucionar aquest inconvenient.
Si algú de vosaltres coneix alguna o sap d’alguna persona que estigués disposada a cobrir la vacant no dubteu en fer-nos-ho saber, i ens hi posarem en contacte.
El perfil seria, el d’una persona que disposes dels dilluns i divendres de les 10 h fins a les 11 h del matí, per donar classes de “Gimnàstica Dolça”. Tant al bloc com el facebook i altres mitjans de què disposem hi ha els telèfons de contacte de l’associació. Demanem que ens truquin per parlar del tema i poder tornar a la normalitat en oferir aquest servei a tots als usuaris que ara heu quedat penjats.
Aprofitem per fer-vos arribar una molt bona notícia d’un Manresà i veí nostra, lidera en un projecta....... tan sols heu de seguir l’enllaç que hi posem: ht.ly/H1H9309U7A7

Gràcies per la vostra implicació, segur que ho tirarem endavant.


COM SEMPRE TREBALLEM PER VOSALTRES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada