26 de març 2017

CLOENDA-CAMINADA
Bon vespre. Tot i que amb el canvi d’hora que aquest cap de setmana ens ha tocat una vegada més haver de retocar els rellotges, que sigui dit de pas, és un enrenou, almenys per mi (és el meu parer), alguns pot ser que no ho contempleu així, ja que hi ha opinions molt diverses al respecte, oi....?
Jo he dit la meva! En qualsevol cas, el matí hem fet la caminada de costum, per donar per tancada la jornada de portes obertes que ahir vam encetar i ja en teniu constància.
La veritat és que tan sols hem estat catorze persones les que hem compartit la caminada, puix que avui hi ha hagut esdeveniments varis en la ciutat i comarca que de ben segur han seduït més la vostra participació.
Valgui la bona voluntat! - S’acostuma a dir,.... cert?
Però ho hem gaudit i ens ho hem passat bé que al cap i la fi, és l’objectiu de tots els actes que organitzem per tots vosaltres veïnes i veïns. Hem tingut la sort de poder contemplar al cabdal del riu Llobregat, que per la pluja que hem sofert la nit de divendres a dissabte, baixa molt ple i amb alegria.
Les imatges que constaten els comentaris, vosaltres mateixos podreu opinar.
Agrair la companyia de tots els que hi heu participat és el nostre deure, val a dir que ho fem amb molt de gust i amb molt d’agraïment, ja que s’ha compartit una matinal de les que deixen una bona petjada.  GRÀCIES!!
No oblideu que:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!

EL MEMBRE DE LA JUNTA EL DANI I JO  ESPERANT L'HORA


FENT-LA PETAR ABANS DE LA CAMINADA

TOT I LA BOIRA  LES VISTES HAN ESTAT BONIQUES

LA PRIMAVERA HI ÉS PRESENT

ALGUNS CAMINS FORÇA MOLLS ENCARA

TAMBÉ HEM TROBAT  ESLLAVISSADES

ARRIBEM ALS TRES SALTS


EL LLOBREGAT FORÇA ENFURISMAT

LA BROSSA QUE HA BAIXAT I ALGUN ARBRE
RECUPERANT FORCES AMB LA POMA I L'AIGUA


A L'ENTORN DEL PARC NATURAL DE LA RIBERAL'ANTONIO BERGADÀ AMB EL SEU COTXE  HA FET EL TRAJECTE PERQUÈ POGUESSIM  TENIR L'HABITUALLAMENT A PUNT AL ARRIBAR I QUE HEM COMPARTIT TOTS PLEGATS ADMIRANT TOT EL QUE L'ENTORN ENS OFERIA - LA NATURALESA ÉS FANTÀSTICA!!


LES FOTOGRAFIES DEL GRUP PER EL RECORDAL ARRIBAR L'OBSEQUI DE LA BOSSA I EL BROU DE LA CASA ANETO, QUE S'HA POSSAT MOLT BÉ!

LA PAQUITA ALOY MEMBRE DE LA JUNTA ENS L'HA POSAT A PUNT PER PRENDRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada