26 de març 2017

ASSEMBLEES 2017

Molt bona tarda veïnes i veïns. En aquesta ocasió toca seguir la feina que ahir no vam acabar. Axó vol dir fer un petit resum de les assemblees que a la tarda al local de l’associació es van dur a terme.
Amb una assistència de vuitanta-dues persones, a les cinc de la tarda com estava previst va començar l’assemblea de la secció d’enterraments. Aquesta, pel tema de la incineració es va allargar un xic més del que estava previst. En aquest sentit us fem saber que es va aprovar per majoria, acceptar la incineració voluntària, i per tant se seguirà treballant aquest tema per obtenir les dades concretes, pel seu bon desenvolupament i obtenir informació més acurada.
A l’assemblea de socis, en línies generals tot va anar molt més ràpid i fluid, fins al punt que al final amb un ambient molt distes, es va oferir xocolata desfeta als assistents que hi quedaven. -Diem que hi quedaven- pel fet que: molts dels socis d’enterraments van marxar sense esperar a celebrar l’assemblea de l’associació que gairebé tots també en són, ja que es pot ser soci de l’associació sense ser soci d’enterraments, però no a l’inrevés.
Per acabar us volem donar les gràcies com sempre, a tots els que ens vàreu satisfer amb la vostra participació i presencia.
Hi deixem unes imatges que constaten els fets que vam compartir.
No oblideu que:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!




ARRIBADA DELS SOCIS- LA FAN PETAR

LA JUNTA D'ENTERRAMENTS

L'ASSEMBLEA D'ENTERRAMENTS EN MARXA

ELS SOCIS SEGUINT ATENTS L'ACTA



DIFERENTS IMATGES DE L'ACTA



PRESIDENTA ADMINISTRADOR I SECRETARI DE L'ASSOCIACIÓ

ELS SOCIS SEGUINT L'ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ



AXÓ ÉS EL QUE VA DONAR DE SI LA TARDA

NO TENIM IMATGES DE LA XOCOLATADA.  PERDONEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada