16 de desembre 2016

VISITA DEL NATXO

Hola de nou. Aquesta tarda en la setmana del conte, que ja us vàrem informar fa poc, hem tingut l’agradable i molt esperada visita del component del grup musical manresà els Gossos, Natxo Tarrés. Per tots els xics que són usuaris de la biblioteca, ha estat una gran festa.
Amb el suport de la FAVM (Federació d'Associacions de Veïns de Manresa).
Ha sigut un èxit d’atenció per part dels menuts que han llegit contes i ho han compartit. Al final en Natxo també els hi ha llegit un conte anomenat: Completament diferent. I ha finalitzat la seva presència amb uns acords de guitarra que els xics han escoltat amb molta atenció i amb una versió del reconegut èxit del grup “Corren” s’ha arribat al final de la seva visita col·laboració.
Gràcies al Natxo, per haver complert els objectius esperats, tot ha passat molt ràpidament i molt entretingut. Tots han gaudit molt no sols els petits, sinó també les poques persones grans que hem tingut el privilegi de poder-ho viure.
Una paraula pot definir o donar-vos una idea de tot plegat. Són aquells moments de la vida que no hi ha prou diners per compensar l’experiència que n’han tret i l’interès que els hi ha despertat perquè llegeixin contes i ho facin periòdicament. El dia demà, és cultura.

Hi deixem un vídeo del grup que podeu escoltar, mentre veieu les fotografies que donen constància dels moments viscuts.
Que ho gaudiu veïnes i veïns!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada