17 de desembre 2016

BONES FESTES

Bon dia veïnes i veïns. Ara sí que podem dir que el Nadal ja és present. Arreu s’observen els carrers engalanats, amb les llums i les corresponents guarnicions típiques del Nadal. Són dies per regla general, moguts per diferents raons que no descobrirem pas ara, són dies diferents per molt que ens agradi, més o menys. Es viuen amb una intensitat i un tarannà fora del que és normal. De ben segur que amb les ganes de voler fer feliços als menuts de la casa i aporta quelcom d’afegit. Sens dubte que també hi ha molta predisposició per part de tots, perquè no negarem que als grans (penso jo), a la majoria també fa que actuem de forma diferent, pensant amb bons desitjos, assolir nous objectius, mirar de complaure amb tot el que es pugui al nostre entorn.
Sabem que això hauria de ser sempre, tot l’any, però sent realistes, la inconsciència fa que encara que la voluntat i sigui, les actuacions personals ja són les habituals que comporten la feina, el dia a dia, les coses que van sorgint i les tenim d’anar superant costi més o menys, la vida és un camí que s’ha de recórrer.
Ara però ens sumem als bons desitjos: que aquests dies, aparquem el tarannà diari i celebrem les festes amb Pau, Alegria, que no us manqui la Salut, i ho puguem compartir com a persones que som i com a veïns i components del barri que compartim durant l’any.
Amb el vídeo que us dediquem us desitgem per tant:

 












 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada