12 de desembre 2016

EL TOTXO




Bona tarda veïnes i veïns. Aquest matí ja s'ha començat a repartir la Revista del Totxo, que esperem en pocs dies ja sigui a les vostres llars, i el pugueu gaudir i estar informats d'unes quantes coses de barri. No hi són totes per falta d'espai, per aquest motiu durant l'any en fem dues. Tot i així segur que ens quedem curts, però no dubtem que ho enteneu per la quantitat de factors que es necessiten per poder confeccionar qualsevol revista.
Aprofitem per demanar disculpes per les faltes i errades que hi podeu trobar, a vegades les preses son traïdores i jugant males passades. 
Ara el que importa però, és que us arribi en condicions i ens feu arribar les vostres opinions, les acceptem totes, siguin o no positives. Vosaltres sou els que conformeu l'associació i teniu el dret d'expressar els vostres pensaments. Nosaltres l'obligació de complir els vostres mandats.
Donem les gràcies a tots els anunciants de la revista, que també amb el seu suport econòmic ens ajuden i assolir l'objectiu de poder-lo editar. 
Sempre restem al vostre servei.


GRÀCIES A TOTS PER DONAR-NOS SUPORT!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada