20 de desembre 2016

CUINA - IV

Bona nit veïnes i veïns. Amb el Nadal a les portes, avui el taller de cuina que la monitora Olga Dalmau, ens ha ofert, hem dut a la pràctica les receptes que ja en vàrem fer esment a l’hora d’anunciar l’esdeveniment. Si sou seguidors del blog, ho recordareu, i si no ho sou, desplaceu la pàgina amb el cursor, o aneu a la pestanya que hi ha l’anunciat i us posareu al dia de seguida.
Ara tan sols comentaré que, un cop posat a la pràctica, i els assistents ho hem pogut tastar, ens n’hem llepat els dits com ja és habitual en cada un dels tallers que hem fet. Pel que una vegada més felicitem a l’Olga pel seu bon treballar i saber transmetre els seus coneixements, perquè els presents ho puguem dur a la realitat a casa nostra i fer que en gaudeixi la família tota.
Abans que no se m’oblidi us fem saber que s’ha decidit de seguir amb els tallers un trimestre més, i que es seguiran fent l’últim dimarts de cada mes. No patiu que ja ho anunciarem amb temps com fem generalment.
També una vegada més donem les gràcies a les persones que ens hi ha acompanyat, ja que sense la seva presència no podríem fer les activitats que fem.
QUE TINGUEU BONA CUINA.
QUE PASSEU MOLT BONES FESTES!
L'OLGA  JA ESTÀ DISPOSADA



ESTEM EN PLENA FEINA 


ELS ASSISTENTS ATENTS A LES RECEPTES


JA SE LI VEU LA FORMA



EL VI DE NADAL  A PUNT DE TASTAR

TOTHOM EL TROBA PERFECTA



AQUEST TORRÓ DE NADIUS I FESTUCS,  AMB EL VI UNA PASSADA!



L'EMULSIÓ DE PATATA AMB POP - JA NO DIC RÉS!


DE LES PIRULETES DE PERNIL AMB FORMATGE JA HO VEIEU. HA QUEDAT LA VERGONYA QUE SE'N DIU.

GRÀCIES COM SEMPRE OLGA- TOT PLEGAT UN DEU
Per acabar doncs us emplacem si és del vostre grat, a que ens hi acompanyeu el pròxim trimestre.
TOTHOM I ÉS CONVIDAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada