23 de desembre 2016

RESULTAT CONCURS DIBUIX




Bona tarda. Aquests dies se succeeixen els esdeveniments que no es pots perdre un minut perquè si és així, ja podem dir que anem fora de temps. Dic això perquè fa uns dies, us fèiem arribar informació sobre la convocatòria del concurs de dibuix  infantil que per aquestes dates tenim costum de dur a terme. Tot s’ha desenvolupat sobre el previst i ja disposem del resultat d’aquest.
Per honorar als xics participants i a les escoles que hi ha col·laborat, ho publiquem perquè en quedi constància en aquest mitjà que els veïns i veïnes que ens hi segueixen estiguin al dia.
Donem les gràcies com he esmentat als participants i a les escoles que ens hi ha ajudat.
Recordar que el dia 28 de desembre amb la visita del Carter Reial, i durant el qual farem cagar el tió ec. Es farà l’entrega dels premis de l’esmentat concurs de dibuix, així com els premis del concurs de fotografia de la caminada d’enguany.

Ara hi posem les imatges que reprodueixen els treballs fets i més tard, el programa de les activitats de la Visita del Carter Reial.

PREMIADA:  SENDA MORALES PENIS - COL·LEGI "OMS I DE PRAT"

PREMIADA: LAIA LORENTE TARRÉS - COL·LEGI "OMS I DE PRAT"

PREMIADA: ONA MÁRQUEZ VARA, DE L'ESCOLA "LA FONT"

PREMIADA: IRIS CUENCA MEGINO DE L'ESCOLA "LA FONT"

PREMIADA:  MARWA TGHANINAT DE L'ESCOLA DE "LA FONT"

PREMIADA: LAIA MENDOZA DEL COL·LEGI "OMS I DE PRAT"
Fins aquí la relació dels premis del concurs dibuix. Com sempre ha estat difícil decidir, però al final el resultat és el que veieu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada