01 de maig 2016

PROGRAMA CAMINADES MAIG


Bona nit. Ja diem adéu el mes d’abril i encetarem el maig, per la qual cosa ens porta a què us informem de les caminades que pel nou mes tenim programades.
La primavera  fa el seu curs i els paratges estan per gaudir-los com mai. En anar caminant i observant els diferents colors de les flors, de les plantes en general. Poder veure l’evolució dels sembrats – que pocs dies enrere – no en donàvem ni cinc cèntims. Ara contents amb les pluges que els han afavorit, estan de bon mirar. Com és evident, els mateixos pagesos encara en deuen estar més de contents, ja que almenys en podran recollir el fruit.
Un nou mes, veïnes i veïns, us convidem a participar de les caminades que per conservar la salut, un bon nombre de persones compartim. Ara més encara que tenim tres grups de caminadors. Caminades curtes d’una hora de durada. Caminades mitjanes amb una durada de dues hores. I el grup majoritari que fem unes dues hores i mitja.
En qualsevol d’elles hi podeu participar, sereu ben rebuts i no dubtem pas que us sentireu bé amb el grup que més us sigui adient.
US HI ESPEREM!!

GRUP DE LES CAMINADES MITJANES
GRUP DE LES CAMINADES LLARGUES




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada