29 de novembre 2016

CUINA DE PROXIMITATHola. Avui sí que hem dut a terme el tercer taller de cuina de temporada i proximitat tal com teníem previst.
Amb gran il·lusió, se’ns ha fet llarga la setmana esperant que arribes l’hora per poder presenciar com l’Olga ens feia les receptes que hi havia programades pel dia d’avui.
Una dotzena de persones ho hem pogut constatar i provar els productes que s’han elaborat. Com ja és habitual en el fer de la monitora, ella sense donar cap mena d’importància a el que pensem, segur que per ella és tan quotidià, per nosaltres en canvi són unes novetats que ens venen com l’anell al dit per moltes i variades raons.
Total que hem gaudit un altra hora de cuina magistral, amb el bon saber fer de l’Olga i amb les seves instruccions pas a pas, qui més qui menys es veu en cor de fer-ho a casa i poder sorprendre a la família amb novetats culinàries.
Com en cada taller hi deixem una mostra de fotografies, perquè en tingueu constància les veïnes i veïns que no hi heu pogut assistir. També donem les gràcies a les persones que avui ens hi heu fet costat.

US HI ESPEREM EN EL PRÒXIM, VEÏNES I VEÏNS!!

“TREBALLEM PER VOSALTRES”

ELS ASSISTENTS A PUNT PER ESCOLTAR A L'OLGA


PREPARANT EL TALLER D'AVUI

ELS INGREDIENTS QUE S'UTILITZARAN


JA S'HA COMENÇAT LA FEINA

ELS PASTISSETS DE CARBASSA  JA ESTAN A PUNT

ESTIRANT EL FULL PER FER LA COCA DE CODONY AMB NOUS


BONA PINTA LA TAULA EH?


ESPERANT QUE EL FORN FACI LA SEVA FEINA


MENTRESTANT ES CONSULTEN LES RECEPTES 


 LA COCA LA TENIM A PUNT PER TASTAR

COM PODEU VEURE LA COCA  JA HA  OMPLERT ALGUN ESTÓMAC. ERA BONÍSSSSSSSSSSSSIMMMMMMMAAAAAAA!!

ADÈU-SIAU I FINS A LA PRÒXIMA SI ENS HI VOLEU ACOMPANYAR!!

LES RECEPTES
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada