12 de novembre 2016

DIA DELS DRETS DELS INFANTS DE LA BALCONADA


Bona nit veïnes i veïns. Us passem aquesta informació que l’associació de veïns de la Balconada ens ha fet arribar i creiem que és una bona causa per compartir-la:

Un any més, el barri de la Balconada s’implica amb força  amb la Diada dels Drets dels Infants.
Enguany, l’acte central tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre a partir de les 9:30h a la Pista poliesportiva Joan Ortiz, on en primer lloc es portarà a terme una Xocolatada per tots els participants.
A continuació es realitzaran jocs i activitats infantils a càrrec de les entitats del barri i de forma paral·lela es portarà a terme l’acció participativa “Fem un jardí”, on els infants del barri participaran en la replantació del jardí del Passeig Sant Jordi amb plantes autòctones.
Aquesta activitat s’emmarca amb l’article 29.1.e “Infondre en l’infant el respecte a l’entorn natural” de la convenció sobre els Drets dels Infants, adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 20 de novembre de 1989.
Així mateix, arrel d’una bretolada soferta al mural dels Drets dels Infants pintat al barri ara fa 3 anys, la jornada també inclourà la repintada del mural per part dels propis infants del barri.
Us hi esperem,
Hi afegim el programa oficial:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada