23 de juny 2016

Sant Joan


Bona tarda. Hem entrat al solstici d’estiu, i per tant entrem en la que seria la primera de les festes de l’època.  De sobres sabem que ens encaminem cap a un seguit de festes majors, revetlles, i altres esdeveniments lúdics que ens ompliran els dies que  durant els mesos de juliol, agost i setembre tenim per endavant. Aquests mesos podem dir que són els escollits per la majoria de veïns i veïnes per gaudir d’unes vacances que tots ens mereixem, que durant l’any,  amb l’esforç del treball i les obligacions del dia a dia, el cos ens reclama.
Aprofitem doncs aquests temps que tenim per endavant en la mesura que ens sigui possible, per gaudir de l’esbarjo, de les festes de l’alegria que aquestes ens comporten i desconnectem de les obligacions generals. Fem un parèntesi i dediquem-nos un temps per a nosaltres que ens l’hem guanyat segur, amb escreix.
Gaudim de la família, dels amics, de les persones conegudes, per viatjar, descansar, ec. Cada ú amb el que més el sedueixi. Però el més important, que és desconnectar de la rutina diària, fer quelcom diferent. D’aquesta manera agafar aires nous, renovats i amb ells, poder enfocar una nova temporada de la nostra vida i així encarar la resta de l’any que esdevindrà.
Ara toca pensar amb la revetlla de Sant Joan que la tenim aquí, pel que l’associació, us desitgem que ho passeu molt bé, i que l'alegria que ens aporta la primera festa de l’estiu, sigui un preludi de tot el que hem esmentat anteriorment.

QUE TINGUEU UNA MOLT BONA REVETLLA DE SANT JOAN!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada